Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















UEFA’dan Türkiye İçin Yeni Karar

UEFA’dan Türkiye İçin Yeni Karar
14 Şubat 2023 19:54
244
A+
A-

Art arda gelen yıkıcı depremler sonrasında Türkiye yasa boğuldu, dünyadan destek ve yardım mesajları yağdı.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7.7 ve 7.6’lık depremler 10 ilde hissedilmiş ve oldukça yıkıcı sonuçlar ortaya çıkarmıştı.

Binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken tüm dünyadan destek mesajları ve yardımlar gelmeye devam ediyor.

Futbolda, Avrupa haftasına girilirken, temsilcilerimizden Trabzonspor da UEFA Konferans Ligi’nde perşembe günü Basel ile kozlarını paylaşacak

UEFA bu maçı yoğun fikstürlerden dolayı ileri bir tarihe erteleyemezken, Bordo-Mavilililer’in Başkanı Ahmet Ağaoğlu da Akyazı’da oynanacak dev maçın tüm gelirlerinin afet bölgesine gönderileceğini açıkladı ve TFF, UEFA başkanlarının yanı sıra tüm Süper Lig ekiplerinin de patronlarını maça davet etti.

UĞURCAN DAVET ETTİ

Karadeniz ekibinin kalecisi Uğurcan Çakır da tüm takımların taraftarlarına destek çağrısı yaptı. Trabzonspor’un resmi hesabından paylaşılan videoda, “UEFA Konferans Ligi’nde oynamak zorunda olduğumuz Basel maçına renk ve arma ayırmaksızın bütün takım taraftarlarını bekliyoruz. Biz biriz, hep birlikte daha güçlüyüz” ifadeleri kullanıldı.

SİZİNLEYİZ MESAJI

Avrupa futbolunun patronu UEFA da yeni bir karar aldı. UEFA bu hafta Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde oynanacak tüm maçlar öncesinde Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını duyurdu. Ayrıca karşılaşmalarda panolarda, Türkçe ve Arapça olarak ‘Sizinleyiz’ mesajı dönecek. Futbolcular ve hakemler de isteğe bağlı olarak kollarına siyah bant takabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.