Dolar 32,3487
Euro 34,7293
Altın 2.419,83
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Yağmurlu
Trabzon
16°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C




















HAYANLARI SEVMEYENİN. İÇİNDE MERHAMETİDE YOKTUR..

HAYANLARI SEVMEYENİN. İÇİNDE MERHAMETİDE YOKTUR..
5 Ekim 2021 08:50
1.377
A+
A-

Alain Delon, gençliğinde dünyanın en yakışıklı aktörlerinden biriydi. Fransız oyuncu bugün
84 yaşında ve hakkında ilk kez öğrendiğim bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim

” Alain Delon’un gençken askeri ceket giydiğini biliyor muydunuz? Bunu yaptı çünkü yoluna çıkan yavru köpekleri ısıtmak en iyisiydi.
Bugün 84 yaşındaki Fransız oyuncu İsviçre’de yaşıyor ve sokak köpekleri ve kedileri için 5 barınağı bulunuyor. Bir gün, Pireneler’deki bazı sadistlerin benzin döktüğünü ve bir köpeği ateşe verdiğini bilerek, oraya veterinerini gönderdi ve hatta sadistleri denedi. İlk defa bir yargıç, adli uygulamada Mambo adlı köpek olan kurbanın mahkeme salonunda hazır bulunmasına ve infazcıların ağır bir cezaya çarptırılmasına karar verdi. Alain Delon ayrıca köpeklerin kendi avukatlarına sahip olmasını sağlamaya çalışıyor. İlk evcil hayvanı Gala adında dişi bir Doberman’dı. Bir keresinde ona bağırdım ve hatta kuyruğunu çarptım. Oturdu ve bana baktı. Ağladığını gördüm. O zamandan beri her şeyi anladım ve şimdi köpeklerim her zaman gülümsüyor. Şu anda Brigitte Bardot’un işbirlikçilerinden biridir. Evinde, kendisiyle birlikte yaşayan 45 köpeğin bulunduğu bir mezarlık var: çok sayıda istek üzerine, zamanı geldiğinde oraya gömülmesi için resmi izin aldı. Bunun kendisi için nihai lüks olduğunu iddia ediyor. Alain Delon, insanın hayvan kurbanlarını korumak için her yolu kullanmaya isteklidir. Bir keresinde, birinin pençesini yırttığı ve onu bir arabaya bağladığı bir kediyi kurtarmak için bir helikopter gönderdi.
Üç bacaklı kedi şimdi üç bacaklı bir tavşanla konağında yaşıyor.”

Yazan Hasan Sağlam.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.