Dolar 32,3814
Euro 34,6007
Altın 2.391,48
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Çar 16°C
Per 15°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Trabzonspor Scout ekibi Ada’dan yıldız buldu

Trabzonspor Scout ekibi Ada’dan yıldız buldu
7 Eylül 2021 12:11
323
A+
A-

16 yaşında 1.82 boyunda olan Emre Tezgel, İngiltere’de Stote City takımında oynuyor. Güçlü fiziği ile dikkat çeken gurbetçi forvet için scout ekibinin, “Mutlaka alınmalı. Emre hem Trabzonspor için hem de milli takım için büyük bir kazanç olur” dediği ifade edildi.

Adı; Emre Tezgel… Henüz 16 yaşında ve 1.82 boyunda… Forvet olarak görev yapıyor… Gurbetçi bir ailenin çocuğu. İngiltere’de Skote City takımında forma giyiyor. İngiltere Milli Takımı’nın her kategorisinde görev yaptı. Son olarak da İngiltere U17 Takımı’nın Portekiz’i 2-1 yendiği maçta 2 golü de atan isim oldu. Çok küçük yaşına rağmen, güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. Hele Portekiz maçında attığı ikinci gol var ki izleyenlere parmak ısırtacak türden. Orta sahada rakipten topu kapan Emre tüm savunmayı ipe dizer gibi çalımlayıp, sonrasında usta bir vuruşla ağları havalandırıyor. Trabzonspor scout ekibi uzunca bir süredir Emre Tezgel’e takip ediyor. 16 yaşındaki Emre ile ilgili izlenimler son derece olumlu. Scout ekibinin yönetime, “Emre’yi kaçırmayalım. Hem bizim için hem de milli takım için büyük bir kazanç olur” raporu verdiği ifade edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.