Dolar 32,5516
Euro 34,9670
Altın 2.423,82
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 23°C
Az Bulutlu
Trabzon
23°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 17°C




















Hıncal Uluç’tan Ağaoğlu hakkında flaş sözler!

Spor Müdürü YurtHaber61 Spor Müdürü Spor Yazarı  Alper Dural #Gazeteci Spor Muhabiri #YurtHaber61 #Editör #Köşe #Yazarı Trabzon Bölgesi Spor Muhabiri Spor Yazarı Alper Dural
26 Kasım 2021 22:18
652
A+
A-

Hıncal Uluç Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu hakkında konuştu.Ağaoğlu ile tanışıklığını anlatan Uluç, yine çok konuşulacak sözler sarf etti.

Trabzonspor hakkında yaptığı ilginç açıklamalarla tepki çeken Hıncal Uluç bu açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. A Spor’da Ender Bilgin’in moderatörlüğündeki ‘Baş Başa’ programında konuşan Hıncal Uluç bu sefer Ahmet Ağaoğlu hakkında konuştu.

Hıncal Uluç:”Ağaoğlu gibi adam az tanıdım”

Ender Bilgin’in programın sonlarında Kulüpler Birliği’nin almış olduğu ‘devre arasında kadar hakemler hakkında konuşulmayacak’ kararını hatılatması üzerine konuşan Hıncal Uluç,“Hakemler hakkında konuşmama kararı kime yarar? En tepedeki takıma.Türkiye’nin her yerinde arkalarındaki büyük seyirci ve büyük medyayla 3 büyükler tesir ediyor hakemlere. Hakemler hakkında konuşmadık mı 3 büyüklerin hakemler üstünde etkisi kalmıyor. Kalmayınca 12 puan zaten önde Ahmet Ağaoğlu’nun Trabzonspor’u. Trabzon rahat rahat şampiyon olacak. Burak Elmas dedi ki mesele hakemde değil. Mesele sistemde.Sistemi değiştirelim dedi. Onla ilgili bir laf ediyor mu Kulüpler Birliği Başkanı? Şu anda hiç kimse hakemler hakkında konuşmazsa hakemler herhangi bir baskı altında kalmazsa bu kime yarar? Ahmet Ağaoğlu kadar işini bilen bir adam ben az tanıdım.”dedi.

“Kapımdan ayrılmıyordun”

“Onunla bir ara yakın ahbaplığımız oldu.Ahbaplığımızın sebebi onun bana gelmesi.Haftada bir beni ziyaret ederdi.” diyen Uluç, bir dönem Portekiz’in Algere kentini ziyaret etmesinin ardından gördüğü golf cenneti manzarasını köşesinde yazdığını ve bunun üzerine Ağaoğlu’nun kendisine dosyayla gelip projesini anlattığını söyledi.Hıncal Uluça ardından şunları ekledi: “Antalya’da ilk uluslarası golf turnuvası düzenlendi. Adam nezaketen bir telefon eder haber verir.İki satır notla bir davet eder…Kapımdan hiç ayrılmıyordun lan o kulüpler yapılana kadar. O kulüpleri de ben yaptırdım sen değil.Ahmet Ağaoğlu’nun bir daha sesini duymadım.Yüzünü görmedim.”

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.