Dolar 32,3798
Euro 34,7670
Altın 2.434,94
BİST 9.986,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C




















Dev Kulübün Scout Ekibi Roma Maçında Uğurcan Çakır’ı İzleyecek!

Dev Kulübün Scout Ekibi Roma Maçında Uğurcan Çakır’ı İzleyecek!
26 Ağustos 2021 08:51
378
A+
A-

Trabzonspor, bu gün Roma deplasmanında oynayacağı Konferans Ligi play-off turu ikinci maçında dev kulübün scout ekipleri Uğurcan Çakır’ı izleyecek.

 

Trazonspor kalesinde son maçlarda yeniden eski formuna kavuşmaya başlayan Uğurcan Çakır, Avrupa piyasasında yeniden adından söz ettirmeye başladı. Trabzonspor’un yıldızı Uğurcan Çakır’ın transfer sezonun son günlerinde talipleri artmaya başladı. İspanyol devi Valencia‘dan sonra Seri A’nın devi Juventus da yeniden Uğurcan Çakır’ı gündemine aldı. Dev kulübün scout ekibi, Trabzonspor’un Roma ile İtalya’da oynayacağı Konferan Ligi Play-Off turu ikinci maçını stadyumdan takip edecek. Scout ekibinin gözleri Avrupa Şampiyonası öncesi de takip ettileri Uğurcan Çakır’ın üzerinde olacak.

SZCZESNY KORKUTUYOR

Juventus kulübü, 43 yaşına gelen Gianluigi Buffon’la yollarını ayırarak kaleyi Szczesny’e emanet etti. Geçtiğimiz sezon da inişli çıkışlı bir performans sergileyen 30 yaşındaki kaleci bu sezona da kötü bir giriş yaptı. Özellikle Juventus’un bu hafta Seri A’da kendi evinde Udinese ile 2-2 kaldığı maça Szczesny’nin kötü performansı damga vurdu. Juventus, Genoa karşında Dybala ve Cuadrado’nun golleri ile 2-0 öne geçerken Szczesny‘in sektirdiği top sonrası penaltıya sebebiyet vererek arada farkın 1’e inmesine neden oldu. Maçın 83. dakikasında takım arkadaşının verdiği geri pası rakip futbolcu Deulofeu’ya kaptırarak maçın 2-2’ye gelmesine neden oldu. Maç bu skorla bitti ve Juventus 2 puan kaybetti.  Szczesny’in bu kötü performansından dolayı harekete geçen Juventus kulübü geçtiğimiz Fenerbahçe maçında izlettirdiği, Uğurcan Çakır’ı bir kez daha izlettirmek için scout ekibini Trabzonspor’un Roma ile karşılacağı Roma Olimpiyat Stadına gönderecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.