Dolar 32,3161
Euro 34,7711
Altın 2.389,65
BİST 10.257,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Başkan Tolga Şengül Gençlere 2023’ün önemini anlattı

Başkan Tolga Şengül Gençlere 2023’ün önemini anlattı
5 Ağustos 2021 12:17
1.230
A+
A-

AK Parti Arsin İlçe Tolga Şengül gençlerle bir araya gelerek 2023 seçimlerinin önemini gençlere anlattı.

2023 seçimlerinin mutlak suretle kazanılması gerektiğini vurgulayan AK Parti Arsin İlçe Başkanı Tolga Şengül Türkiye’ye diz çöktürmek isteyenlere karşı durmadan mücadele edeceklerini belirterek “2023 seçimlerinde gençlik kollarımıza büyük sorumluluklar düşüyor. Seçimlerde oy kullanacak olan bütün genç kardeşlerimize tek tek ulaşacağız. Gençlere ve yeni seçmenlere ulaşma noktasında Gençlik kollarımız bizim en büyük gücümüz olacak. Bu manada gençlik kollarımıza güveniyoruz inşallah hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağız.”dedi.

Arsin İlçe teşkilatı olarak yarın seçim olacakmış gibi hazır olduklarını ifade eden İlçe Başkanı Şengül “AK Parti teşkilatları tüm dinamikleri ile her zaman seçim olacakmış gibi hazır ve milletle iç içe siyaset yapmaktadır. Bizler Arsin ilçemizde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı en iyi şekilde temsil etme gayreti içerisindeyiz. Ülkemize yönelik yapılan her türlü saldırılara karşı liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik duracağız. Arsin ilçe teşkilatı olarak bugüne kadar girdiğimiz tüm seçimlerden büyük oranlarıyla zafer elde ederek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgi ve sadakatimizi her defasında gösterdik. Yine aynı azim ve kararlılıkla çalışarak kapı kapı gezerek; gençlik kolları teşkilatımızla, kadın kolları teşkilatımızla birlikte yeni zaferler kazanmaya devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.