Dolar 32,5179
Euro 34,5717
Altın 2.491,21
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 25°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 26°C
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 20°C




















BEN UĞURCAN’DAN DAHA İYİ KALECİYİM ,,

BEN UĞURCAN’DAN DAHA İYİ KALECİYİM ,,
27 Mart 2022 09:40
930
A+
A-

A Milli Takımı’nın Portekiz ile Lizbon’da oynadığı karşılaşma öncesi kamp yaptıkları İstanbul’da inanılmaz olayların yaşandığı ortaya çıktı. Ay-Yıldızlı takıma çağrılan 3 kaleciden biri olan Fenerbahçe’nin 23 yaşındaki kalecisi Altay Bayındır Portekiz ile yapılacak karşılaşmada kaleye geçmek için ne dümenler çevirmiş. Milli Takım kafilesinin Lizbon’a hareketinden önce kendine ait istatislikleri bir kâğıda döken Altay Bayındır, A Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop’un odasına gitti. Ve kendine ait istatistikleri milli takım yöneticisine göstererek, ‘’ Ben Uğurcan’dan daha iyi kaleciyim. Portekiz maçında kaleyi ben korumak istiyorum ‘’ dediği öğrenildi. Altay’ın bu fikrine pek karşılık vermeyen A Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Fenerbahçeli kaleciyi kamp yapılan oteldeki odasına gönderdi.

ALTINTOP’TAN TOPLANTI ,,

Bu durum üzerine A Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, İstanbul’da ki kamp yapılan Riva Tesisleri’nde teknik heyet, futbolcular, doktorlar, masörler, fizyoterapist ve malzemecilerinde katıldığı bir toplantı gerçekleşti. Altıntop toplantıda isim vermeden Altay Bayındır’a üstü kapalı sitemlerde bulundu. Hamit Altıntop, ‘’ Burada A Milli Takımlar Sorumlusu benim. Tek yetkiliyim. İçimizde bir kalecimiz bana ligdeki maçlarının istatistiklerini getirerek Portekiz maçında kaleye geçirilmesiyle ilgili bir talepte bulundu. Bu takımın teknik patronu var. Kaleci antrenörleri var.’’ diyerek toplantıya nokta koydu. Ayrıca, Portekiz maçı öncesinde Riva Hasa Doğan Tesisleri’nde gerçekleşen hazırlıklarda Fenerbahçeli kaleci Altay Bayındır’ın A Milli Takım kaleci antrenörü Michael Rechner’de tercümanlar aracılığıyla, Trabzonspor’un kalecisi Ugurcan’dan daha iyi olduğunu ima ettiği ancak alman kaleci antrenörünün bu durumu hemen A Milli Takım teknik direktör Stefan Kuntz’a ilettiği ortaya çıktı. Kuntz, A Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop’tan Altay Bayındır’ın kadro dışı bırakılmasını istedi. Ancak İstanbul basınından çekinildiği için kadro dışı gerçekleştirilemedi.

BURAK YILMAZ VE ÇAĞLAR SÖYÜNCUDEN ALTAY’A TEPKİ ,,

A Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop’un tüm milli takım kafilesiyle yaptığı toplantıdan yüzü aşırı derecede kızararak çıktığı ileri sürülen Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır’a kaptan Burak Yılmaz ve ikinci kaptan Çağlar Söyüncü’nün ağır sitemlerde bulunduğu kaydedildi. Ayrıca, Burak Yılmaz’ın, 3-1’lik yenilgiyle sona eren Portekiz maçının ardında ‘’ Bu ne biçim milli takım, önce Şenol Güneş, şimdi Altay Bayındır. Böyle bir milli takım olmamalı’ diyerek A Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntopu topa tuttuğu ve yaptığı basın toplantısında bu neden Milli takım kariyerine son verdiğini açıkladığı belirtildi.

RIDVAN DİLMEN NEDEN HAMİT ALTINTOPU ARADI ?

Eski Milli Futbolcu ve televizyonlarda futbol yorumcusu olan Rıdvan Dilmen’in Portekiz maçı öncesinde A Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop’u arayarak bu maçta kalenin Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındıra verilmesine yönelik imalarda bulunduğu iddia edildi. Dilmen’in’’ Altay Avrupa’nın bazı takımlarından transfer teklifi aldı. Kaleye geçerse piyasası düşmez. Fenerbahçe için iyi bir transfer kazancı olabilir’ dediği ileri sürüldü.

Haber : Kamil Anahar

Yazan HASAN SAĞLAM

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.