Dolar 32,2316
Euro 35,0363
Altın 2.488,71
BİST 10.625,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















Nwakaeme için flaş yorum! ”Türk futbol tarihinin en büyük transfer vurgunu”

Nwakaeme için flaş yorum! ”Türk futbol tarihinin en büyük transfer vurgunu”
4 Şubat 2022 12:47
241
A+
A-

Trabzonspor formasıyla çıktığı karşılaşmalarda 39 gol 36 asistlik performans sergileyen Nwakaeme için BeIN SPORTS ekranlarında övgü dolu sözler geldi.

Trabzonspor ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Antony Nwakaeme’nin büyüleyen performansı izleyenleri de kendine hayran bırakmaya devam ediyor.
BeIN Sports ekranlarında Nwakaeme ile ilgili açıklamalarda bulunan Hakan Güleç yıldız futbolcunun transfer sürecine değindi.

TÜRK FUTBOL TARİHİNİN EN BÜYÜK TRANSFER VURGUNU…

Hakan Güleç açıklamasında Nwakaeme’nin Türk futbol tarihinin en büyük transfer vurgunu olduğunu belirtti ve ‘’Bu işler birazcık scouting yani oyuncu izleme becerisidir. Birazcık ise şansın yaver gitmesi gerekiyor. Nwakaeme bence Türk futbol tarihinin en vurgun transferlerinden biridir. Trabzonspor bu oyuncuyu Milan veya Manchester City’den transfer etmedi. Romanya ve İsrail kariyeri var, çok çalkantılı bir süreç var. 1 milyon euro gibi bir paraya geldi. Şahsi fikrime göre ligin en iyi kanat forveti, büyük bir vurgun. Trabzonspor yönetimi de transferi yaparken rüyasında görse inanmazdı, o derece bir katkı veriyor. Her geçen sezon futbolunu geliştiriyor ve olgunlaştırıyor. Nwakaeme’nin yürüyerek dar alanda adam geçme özelliği çok özel ve bu tarz oyuncular yok. Aynı zamanda oyun kurucu, kanattan oyunu kuran bir futbolcu bunları gol ve asist sayısından da görebilirsiniz. Bence Marek Hamsik ile birlikte Trabzonspor’un en önemli iki futbolcusundan biri konumunda yer alıyor. Hastalıktan döndüğü için Galatasaray maçında etkili performans gösteremedi, bu anlaşılabilir. Cornelius’a yaptığı asisti bu sezon ilk kez yapmadı. Klasik bir kanat forvetin yanında ters ayaklı Messi paslarını da verebiliyor. Messi ile karşılaştırmıyorum ama o da ters açıyla aynı pasları verebiliyor. Tarihin en büyük transfer vurgunlarından biri yani bu tarz oyuncular mutlaka vardır ama Nwakaeme başka bir şey.’’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.