Dolar 32,3737
Euro 34,6469
Altın 2.392,47
BİST 10.056,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galler maçına 3 değişiklikle çıkacak

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galler maçına 3 değişiklikle çıkacak
14 Haziran 2021 21:53
235
A+
A-

EURO 2020’nin açılış maçında İtalya karşısında boy gösteren A Milli Futbol Takımı, Roma Olimpiyat Stadı’ndaki karşılaşmadan 3-0’lık yenilgiyle ayrılırken, maçın ardından Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’ye hareket etti. Dün akşam saatlerinde kamp yaptığı otele yerleşen Ay-Yıldızlı ekip, gruptaki ikinci maçı olan Galler mücadelesinin hazırlıklarına başladı.

Neftçi Bakü Stadı’nda yapılan idmanın ilk 20 dakikası basına açık olarak gerçekleşti. Antrenman öncesinde futbolcuları orta sahada toplayan Teknik Direktör Şenol Güneş, oyuncularla bir müddet toplantı yaptı.

Ardından dar alanda elle paslaşma oynayan futbolcular, daha sonra ise ikili ekipler halinde birbirlerine yapışık olarak maç yaptı.

3 OYUNCUYU YETERLİ BULMADI

Ay-yıldızlı hocanın; İtalya ile oynanan açılış maçında 3 oyuncunun performansını yeterli bulmadığı ifade edildi. Bu isimler, Kenan Karaman, Ozan Tufan ve Okay Yokuşlu…

YEDEK KULÜBESİNE ÇEKİYOR

Teknik direktör Şenol Güneş’in çarşamba günü oynanacak Galler sınavında kadroda revizyona giderek bu oyuncuları yedek kulübesine çekmesi bekleniyor.

TAYLAN İLK 11’E

Deneyimli hocanın bu 3 ismin yerine Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci ve Taylan Antalyalı’yı ilk 11’de sahaya sürebileceği belirtildi. Ay-yıldızlı teknik heyet hazırlıkları yapılan bu rotasyonla birlikte hem takımı daha dirençli ve yaratıcı hale getirmek hem de mental yorgunluk yaşayan bazı oyuncuları dinlendirmeyi hedefliyor.

SAVUNMADA DA DEĞİŞİKLİK OLABİLİR

İtalya maçının ikinci yarısında özellikle savunmada yapılan hatalar dikkat çekmişti. Güneş’in eleştiri toplayan defansta da revizyona gidebileceği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.