Dolar 32,2595
Euro 34,8356
Altın 2.433,60
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 15°C




















Trabzonspor Zeki Avcı’nın peşinde!

Trabzonspor Zeki Avcı’nın peşinde!
29 Mart 2022 11:45
385
A+
A-

Lider Trabzonspor transfer operasyonuna başlıyor. Yerlilere yönelen Karadeniz devi, İsviçre Süper Ligi’nde Lausanne-Sport takımında forma giyen Mohamed Zeki Amdouni (Avcı) için harekete geçecek. 21 yaşındakı yıldız, forvet ve sol kanat olarak oynayabiliyor.

9 puan daha alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek Trabzonspor, diğer yandan da gelecek yılın hazırlığına geçti. Milli arada İstanbul’da yapılan toplantıda Başkan Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı bir araya gelirken, kulüp tarafından dev zirvenin fotoğrafı paylaşılmıştı.

Bordo-mavili kulüp, yapacağı transferler için harekete geçti. Yerli bir stoper ve sağ bek almayı planlayan Karadeniz devinin listesindeki bir diğer isim ise Mohamed Zeki Amdouni, Türk Pasaportundaki ismi ise Zeki Avcı. İsviçre Süper Ligi’nde Lausanne-Sport takımında oynayan 21 yaşındaki futbolcu, forvet ve sol kanat olarak görev yapabiliyor.

Kulübü ile 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan 1.85 boyundaki futbolcu, 30 maça çıktı ve fileleri 9 kez sarstı. Scout ekibinin önerdiği Zeki’ye teknik direktör Abdullah Avcı’nın yeşil ışık yaktığı ve sezon bitiminde resmi girişimlere başlanacağı dile getiriliyor. Lausanne-Sport’a geçtiğimiz yaz 600 bin euro’ya transfer olan genç futbolcunun şu andaki piyasa değeri 1 milyon euro.

İsviçre Milli Takımı’nı tercih eden Zeki, Avcı’nın gelecek planlamaları arasında yer alıyor. ‘İsviçre Çakısı’ olarak adlandırılan genç futbolcunun bordo-mavili formayı giymeye istekli olduğu da özellikle dile getiriliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.