Dolar 32,4525
Euro 34,7453
Altın 2.435,40
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C




















PRANGA’LARINDAN KURTULAN BELEDİYE ŞAHA KALKTI

Emeklı Gazı ı Yurthaber61 Köşe Yazarı Haber Şefı
7 Mart 2021 17:05
1.961
A+
A-

Bugüne kadar Trabzon Belediyesi gelişim aşamasında yerini aldı diyebiliriz.

Önceden ;

Kimse görmüyor nasılsa, sallayın üzerini boyayın zihniyetiyle hareket eden sistemin Trabzon’a çok büyük zararı olmuştur.

Trabzon’un alt yapısı perişan , yıllarca elle tutulacak bir proje sunumu olmamış onca yılını çöpe atmış bir İl’in şimdi ki çalışma pozisyonu ,

Yıllarca halkın kaynaklarından nemalananları elbette ki rahatsız edecek.

Köşe başlarına sinmiş çakallar gibi yapılan hizmetleri eleştirme ,kötü sunma ve karalama pesinde olan zihniyetlerin uğraşları gerçeği yansıtmadığının bilincini halk benimsemiştir .

Artık boşuna vatandaş gerçeği görüyor ,bunu yemiyor artık.

İlk defa Trabzon’a devlet terbiyesi ve ahlakıyla yetişmiş bir başkan geldi.

Siyasetle çok işi yok , amacı halka ,insanlığa hizmet etmek.

Başladığı nokta ise gerçekten vatandaşın

yıllardır özlemle beklediği alt yapılar oldu. Şehirler şantiyeye döndü ama vatandaşlar çok güzel tepkiler veriyor .

Biliyorlar ki ,birkaç ay çekilen çilenin sonun da ,Trabzon’un alt yapısı düzenlenmiş olacak ve verilen hizmet halkın yıllarca huzurlu yaşamasına vesile olacak. Yıllardır ilk defa vatandaşlar Büyükşehir’e bu kadar destek sunuyor.

Gelen başkanın ilk işi ,

İşe yaramayan ,halkı ötekileştiren ,vatandaşın karşısına bile çıkmaya tenezzül etmeyen kibir abidesi ,kendini beğenmiş ,ben yaptım oldu mantığı ile hareket eden çörekleşmiş yapı zihniyeti dağıtmak oldu. Mükemmel bir hamleydi. Onlar belediyenin ayağına vurulmuş prangalardı. Prangalardan kurtulan belediye ,hizmet sektörünün önünü açmış , mükemmel bir hizmet atağına soyunmuştur.

Şimdi yapılan güzel hizmetleri hazmedemeyenler,kendi aralarında fitne peşinde koşsa da vatandaş yapılan hizmeti görüyor ve Büyükşehir Belediye Başkanımızı gönülden destekliyor.

Nemalanma dönemi bitti ,sizin de işinizin bittiği gibi .Bilin isterim.

Trabzon’umuz biraz sabırla 100 yıllık bir hizmete kavuşmuş olacaktır .El birliği ile bu seferberliğe destek olma zamanıdır .

Allah her şehrimize Murat Zorluoğlu gibi bir başkan nasip etsin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.