Dolar 32,2446
Euro 35,0617
Altın 2.461,56
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















2017 Kasım balık burcu yorumları

2017 Kasım ayı balık burcu yorumları yayınlandı. Balık burcu Kasım 2017 yorumları dolunaydan ve insanların davranışlarından kesitler veriyor.

2017 Kasım balık burcu yorumları
5 Mart 2021 19:49
325
A+
A-

2017 Kasım Ayında Balık Burcu Kişileri Ne Bekliyor?

Balık

Balık burcu Kasım 2017 yorumları belli oldu. Gelişmelerin sizi mutlu ettiği bir dönemden geçiyorsunuz. Özellikle iletişim, sözleşmeler, imzaların yoğun olduğu günler, Kasım ayının ilk haftası. Bu günlerde yazılı ve sözlü iletişime önem vermeniz, gerektiğinde toplantılar ve görüşmeler için şirket dışına sık sık çıkmanız gerekebilir. Notlarınızı alın ve çevrenizdeki kişilerden destek isteyin. 6 Kasım tarihinden sonra herkes tarafından daha çok konuşulacak, kariyerinizle ön planda olacaksınız. Akrep burcundaki iyicil gezegen topluluğu, ay boyunca medya, reklamcılık, iletişim, akademik ortam ve yurt dışı işlere vurgu yapıyor. Kendinizi geliştirmek, yüksek öğrenim veya yabancı dil konusunda ilerlemek için fırsatlar var. 8 Kasım günü ve sonrasında yabancılardan, akademisyenlerden ve medya çalışanlarından destek görmeniz, bu alanlarda projeler yapmanız mümkün. 18 Kasım sonrası ise yine bu alanlarda yenilikler sizi bekliyor. Yurt dışına çıkmak, uzaklarla bağlantılı iş birlikleri içine girmek istiyorsanız bu ay çok kolay olacak. Şans, kişisel gelişim, abartı, fırsat, bolluk ve bereketi simgeleyen Jüpiter bir yıl boyunca belirttiğimiz alanlarda yol almanızı sağlayacak. Kasım, büyük adımların atıldığı güzel bir başlangıç sadece.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.