Dolar 32,2828
Euro 34,6228
Altın 2.409,35
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















İclal Aydın yeni kitabı için D&R’la imza turnesine devam ediyor İclal Aydın’ın D&R Yolculuğundaki Durağı İzmir

İclal Aydın yeni kitabı için D&R’la imza turnesine devam ediyor  İclal Aydın’ın D&R Yolculuğundaki Durağı İzmir
2 Ağustos 2023 20:07
160
A+
A-

Oyuncu, gazeteci ve yazar İclal Aydın, yeni kitabı “Bunu Sen Oku”nun Bamboo Urla’da 5 Ağustos’ta, 12 Ağustos’ta ise D&R Çeşme Marina’da okuyucularıyla buluşacak.

Kültür, sanat ve eğlenceyi tek çatı altında birleştiren D&R, okurları en sevdikleri sanatçılarla ve eserleriyle buluşturmaya devam ediyor. Son dönemde Üç Kız Kardeş dizisiyle adından söz ettiren İclal Aydın, kendine yazdığı 17 mektuptan oluşan Bunu Sen Oku adlı kitabını D&R’da okurlarıyla buluşturdu. İclal Aydın, yeni kitabını D&R aracılığıyla İzmir’in farklı iki lokasyonunda okurları için imzalayacak.

Otobiyografi türünde okuyucuların karşısına çıkan Bunu Sen Oku romanı, İclal Aydın’ın unutulmaz anılarını içeriyor. Uzun bir süredir üzerinde çalıştığı ve okuyucuların merak ve heyecan içerisinde beklediği roman, Artemis Yayınları tarafından basıldı.

Kitap hakkında:

Bunu Sen Oku, başarının zirvesini de hayallerinin sayısız kez yerle bir olmasını da görmüş birinin unutuşa direnen, inancını koruyan sözleriyle yazılmış bir hayat şarkısı. İclal Aydın, heykeltıraş Ozan Ünal’ın benzersiz hayal gücüyle yarattığı çizimler eşliğinde anılarının izlerini sürse de, aslında çocukluk hüzünlerine, ısrar ettiği hatalarına, hevesine ve hayallerine şefkat gösterebilen herkesin hikâyesi bu. Her düştüğünde yerden bir avuç toprakla ve yenilenmiş olarak ayağa kalkmaktan, kalbine bir şans daha vermekten yorulmayan; pişmanlığa değil gönlünce yaşamış olmanın huzuruna sığınan bir yazarın kaleminden geleceğe ve okura yazılmış bir mektup.

İzmir İmza Günü Takvimi

5 Ağustos Cumartesi

D&R Bamboo Urla

19:00

12 Ağustos Cumartesi

D&R İzmir Çeşme Marina

19:00

https://www.dr.com.tr/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.