Dolar 32,2578
Euro 35,0659
Altın 2.464,78
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















SARUHAN KİMYA BEAUTY İSTANBUL 2023’TE YERİNİ ALDI

SARUHAN KİMYA  BEAUTY İSTANBUL 2023’TE YERİNİ ALDI
2 Ekim 2023 16:15
121
A+
A-

Saruhan Kimya ve Temizlik Ürünleri A.Ş., İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde bu yıl 4.’sü düzenlenen Beauty İstanbul Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerle buluştu.

Kimya sektörünün Türkiye’deki öncü markası Saruhan Kimya ve Temizlik Ürünleri A.Ş., 27-29 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Beauty İstanbul 2023 fuarına katıldı. Saruhan Kimya standında, firmanın temizlik – hijyen kategorisinde ürünlere sahip ihracat markası Alley ile birlikte, oto bakım ürünleri markası Expert by Fakir ve ekolojik temizlik ürünleri markası Life by Fakir ürünleri görücüye çıktı.

Alley’e İlgi Büyük Oldu

Saruhan Kimya Pazarlama Müdürü Başak Erdoğan, fuarla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: “Öncelikle Türkiye ve dünyadan kozmetik sektörü üreticilerini bir araya getiren Beauty İstanbul 2023’e katılmaktan dolayı mutluyuz. Türkiye kozmetik sektörünün tanıtımı açısından da çok önemli bir organizasyon olduğunu düşünüyorum.

40’tan fazla ülkeye ihraç ettiğimiz Alley ürünleri bu fuarda büyük ilgi gördü. Alley markamızın geniş ürün gamında; tekstil hijyeni, bulaşık grubu, yüzey temizleyiciler, sıvı sabun çeşitleri gibi inovatif ürünler bulunuyor. Bu fuarda yeni network bağlantıları ve iş geliştirme fırsatları yakaladık. Alley ürünlerini daha birçok ülke pazarı ile buluşturmak istiyoruz.

Bu tarz organizasyonlarda daha çok yer alarak markalarımızı daha geniş kitlelere tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.