Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 22°C
Per 19°C




















Trabzonspor’un Karadeniz Takımlarına Şansı Tutmadı

Trabzonspor’un Karadeniz Takımlarına Şansı Tutmadı
6 Mayıs 2024 12:22
60
A+
A-

Trabzonspor, bu sezon Karadeniz takımları Çaykur Rizespor ve Samsunspor ile oynadığı 4 maçta sadece 3 puan alabildi.

Samsunspor’a 3-1 mağlup olan Trabzonspor, bu sezon Karadeniz takımlarından 9 puanlık darbe yedi. Sezonun ilk yarısında ilk olarak Çaykur Rizespor’a sahasında 3-2 mağlup olan bordo-mavililer, ligin ikinci yarısında ise yeşil-mavililer ile deplasmanda oynadığı maçı 1-0 kaybetti. Fırtına, 12 yıl aradan sonra Süper Lig’e yükselen Samsunspor ile sezonun ilk yarısında Papara Park’ta oynadığı maçı 2-1 kazanırken; önceki gün deplasmanda kaybetti. Böylelikle Trabzonspor, bu sezon Karadeniz derbilerinden sadece üç puan alabildi. Tam dokuz puan kaybetti.

BU NASIL FUTBOL

Yerel gazeteler yenilgiyi farklı başlıklarla manşetlerine taşıdı. İşte Trabzon’daki gazete başlıkları: Taka: Kupa’yı düşündük Samsun’da yürüdük, Günebakış: Trabzon yıkıldı, Kuzey Ekspres: 19’un peşindeyiz, Sonnokta: Bu nasıl futbol.

BARDHI ATIYOR

Geçen hafta Gaziantep FK maçında harika bir gol atan Bardhi, bu kez de Samsunspor karşısında sahne aldı. Maçın 32. dakikasında duran bir topun ardından sahneye çıkan Makedon orta saha golünü attı ama bu puan için yeterli olmadı.

Kaynak : Fotomaç

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.