Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Bitexen Giresunspor-Göztepe maçının ardından

Bitexen Giresunspor-Göztepe maçının ardından
20 Nisan 2024 19:05
50
A+
A-

GİRESUN (AA) – Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Göztepe'ye 3-0 yenilen Bitexen Giresunspor'un teknik direktörü Serhat Güller, "Sahaya çıkan, mücadele eden bir takım olarak ligi bitirmeye çalışıyoruz." dedi.

Güller, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyunun ilk bölümünde sahanın her yerinde olmaya çalıştıklarını söyledi.

Bu bölüm içerisinde gol olabilecek pozisyonlar yakaladıklarını ancak değerlendiremediklerini belirten Güller, yedikleri gollerde de kişisel hataların mevcut olduğunu vurguladı.

Güller, genç takımlarda kişisel hataların çok fazla olduğuna işaret ederek, "Ligi sağ salim bitirmeye çalışıyoruz. Sahaya çıkan, mücadele eden bir takım olarak ligi bitirmeye çalışıyoruz. Kalan üç maçımız var, üç maçımızı da en iyi şekilde oynamaya çalışacağız." diye konuştu.

– Göztepe cephesi

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov ise maçta kazanmayı hak eden taraf olduklarını söyledi.

Futbol anlamında güzel bir maç olduğunu ifade eden Stoilov, şu değerlendirmede bulundu:

"Her iki takım da oynamaya çalıştı, Giresunspor da oynamaya çalıştı, bence sempatik bir takım, ilgi çeken bir takım, oynamaya çalışan bir takım ve bugün de öyleydiler. Bize karşı da bir iki tane önemli fırsat yakaladılar. Savunma anlamında kendi takımımla ilgili çok memnun olduğumu söyleyemem çünkü bu fırsatları vermememiz gerekiyordu."

Stoilov, genel anlamda oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu belirterek, "İstediğimiz birçok şeyi sahaya yansıttık, fırsatlar yakaladık, kaçırdığımız goller oldu, şimdi bu galibiyetten dolayı mutluyuz. Bu galibiyetle beraber önümüzdeki maçımıza odaklanmaya başlayacağız. Maç, maç düşünmeye devam edeceğiz." dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.