Dolar 32,2641
Euro 34,7944
Altın 2.403,30
BİST 10.295,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 21°C




















Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Ferençvaroş maçı öncesi konuştu

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Ferençvaroş maçı öncesi konuştu
7 Eylül 2022 20:50
243
A+
A-

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Ferençvaroş maçı öncesi konuştu. Avcı, zor maç olduğunu ifade ederken transferle ilgili de “transfer yapmak için transfer yapmayacağız” dedi.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Liginde yarın Macaristan ekibi Ferençvaroş ile karşılaşıyor.
Bordo – Mavililerde bugün maç öncesinde teknik direktör Abdullah Avcı ve yıldız orta saha Bakasetas basın açıklaması yaptı.
Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı,  “Avrupa Liginin ilk ayağı yarın itibariyle başlayacak. Rakibimiz Macaristan’ın en köklü, 33 kere şampiyona olmuş Ferençvaroş ile karşılaşacağız. Stat ve ortam son derece güzel gözüküyor. Rakibimiz Ferençvaroş, 6 şampiyonalar ligi, 2 Avrupa Ligi, 5 tane kendi liginde toplamda 13 resmi müsabaka oynadı.
Geniş bir kadroya sahipler. 27 yaş ortalaması.. 4 – 2 – 3 formasyonunda oynuyorlar. Ön taraflarında hareketli oynayan oyuncuları var. Savunmadan, pas ve organizasyon yaparak çıkmaya çalışıyorlar. Bizde bunun üzerinden dün Trabzon’da rakibin oyun planlarına karşı, çözüm noktalarını çalıştık.
Avrupa Ligi çok değerli. Hem ülke adına hem de Trabzonspor adına.. Önümüzdeki senelere daha iyi bakmak için kazanarak başlamak ve gruptan çıkmak istiyoruz. Başlangıcı yarın itibariyle, umarım kadro kalitemizini de, yeni gelen oyuncuların adaptasyon sürecinin iyi geçtiğini düşünerek, oyunun başından sonuna kadar anları süreleri iyi oynayarak, iyi bir başlangıç yaparak dönmek istiyoruz” dedi

TRANFSER YAPMAK İÇİN TRANFSER YAPMAYACAĞIZ

Avcı, nasıl oyun ortaya konulacağı ile ilgili olarak, “Geçen sene hedef olan şampiyonluk için kuralan takım ve karşılğını aldı. Bazen satışlar, transferler. genç oyuncu, deneyimli oyuncu, geçiş ve yapılan planlama ve tekrar yarışmak. Geçen hafta itibariyle 11’in 7’si yeni sezon. Oyuncu kalitesi yüksek. Yeni gelen oyuncu profilleriyle, içindeki oyunlarda bir takım değişiklikler yapıyoruz. Bunu oyuncu profilleri belirliyor. Her gün oyun kalitemiz artıyor. Kazanarak devam ediyoruz.
Bir tek kaybımız var. Antalyaspor müsabakası.. Kadro kalitemiz de artıyor. Tranfserlerde Başkana özelilkel Ertuğrul Doğan’a yaptıkları fedakarlık ve mücadele için teşekkür ediyorum.

Transfer yapmak için yapmayacağız. İyi bir kadromuz var. Yaşadığımız bir talihsizlikler var. Geçen hafta jokerimizi kaybettik. Dorukhan’ı Yerli ve milli takım oyuncusu. Ondan önce Edin’i, Bruno’yu geçen sezon kaybettik. Ona rağmen oyun kalitesi artarak devam ediyor.

Zor müsabaka.. Bu seviyede her maç zordur. Bunda en iyisini yapıp Trabzonspor’un çıkma kalitesi vardır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.