Dolar 32,3622
Euro 34,7316
Altın 2.393,95
BİST 10.153,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Gümüşhacıköy’de anaokulu öğrencilerine polislik mesleği tanıtıldı

Gümüşhacıköy’de anaokulu öğrencilerine polislik mesleği tanıtıldı
19 Nisan 2024 13:30
36
A+
A-

AMASYA (AA) – Gümüşhacıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından, Gümüşhacıköy Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anaokulu öğrencilerine yönelik polislik mesleği tanıtım etkinliği düzenlendi.

Etkinlik kapsamında polisler, siren sesi eşliğinde okulun bahçelerine giriş yaptı.

Polisler, öğrencilere polis araçlarını, ekipmanlarını ve görevlerini anlattı. Öğrenciler, polislerle sohbet etme ve polis araçlarına binme imkanı buldu.

Etkinlikte ayrıca, trafik kuralları ve güvenliği hakkında bilgi verildi. Öğrencilere trafik işaretleri ve kuralları ile ilgili broşür de dağıtıldı.

Gümüşhacıköy İlçe Emniyet Müdürü Bayram Delak, gazetecilere, bu tür etkinliklerle çocukların polislik mesleğini daha yakından tanımalarını ve polislere sevgi ve saygılarının artmasını amaçladıklarını belirterek, "Ayrıca, trafik kuralları ve güvenliği konusunda da farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.