Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Trabzonspor’un Yıldızı Kadıköy’de Fenerbahçe İle Yardım Topladı

Trabzonspor’un Yıldızı Kadıköy’de Fenerbahçe İle Yardım Topladı
12 Şubat 2023 18:20
245
A+
A-

Trabzonsporlu Dorukhan Toköz depremzedeler için Kadıköy’de yardım topluyor.

Trabzonsporlu futbolcu Dorukhan Toköz, Kahramanmaraş’ta gerçekleşen ve çevre illeri de etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası bölgedeki depremzedeler için Ülker Stadı’nda yardımda bulundu. Milli futbolcu, sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşlara yardım çağrısında bulundu.

Kahramanmaraş’ta Pazarcık merkezli gerçekleşen 7,7 ve Elbistan merkezli gerçekleşen 7,6 büyüklüğünde depremler sonrası depremzedelere yardım etmek için seferberlik devam ediyor.

Tüm Türkiye gibi spor camiası da Kahramanmaraş’ta gerçekleşen ve çevre illeri de etkileyen deprem için tek yürek oldu.

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor deprem bölgelerine ihtiyaç duyulan malzemelerin bulunduğu tırları göndererek destek oldu.

Kulüplerin yanı sıra çok sayıda futbolcu da depremzedeler için yapılan yardım çalışmalarına katılarak destek oldu.

Deprem bölgeleri için yapılan yardım çalışmalarına katılan futbolculardan biri de Dorukhan Toköz oldu. Trabzonsporlu oyuncu, deprem bölgesinde ve bölgeye yakın yerde bulunan zincir marketlere seslenmişti.

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’ndaki yardım toplama merkezinde çalışmalar yapan Dorukhan Toköz, gıda ve su yardımı istedi.

Dorukhan açıklamasında “Arkadaşlar Şükrü Saraçoğlu’ndayız. Gıda ve su ihtiyacımız var depremzedelere yollamak için. Lütfen gelirken gıda ve su getirin. Desteklerinizi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

dorukhan-tokoz

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.