Dolar 32,2640
Euro 34,7594
Altın 2.397,68
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Açık
Trabzon
19°C
Açık
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C




















Tan Taşçı’nın Merakla Beklenen Yeni Şarkısı “Dön Geri” Yayında.

Tan Taşçı’nın Merakla Beklenen Yeni Şarkısı “Dön Geri” Yayında.
8 Nisan 2024 01:45
106
A+
A-
Teaserı 1 Saatte Milyonlarca Kez İzlendi.
 
Tan Taşçı’nın dokuzuncu stüdyo albümü “Sende de Benden Var”ın yeni teklisi “Dön Geri” 29 Mart 2024 cuma günü  TCTVL etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı.

 Türk müzik endüstrisinde birçok hit şarkıya imza atan, konserleri ile çok konuşulan söz yazarı, besteci ve yorumcu Tan Taşçı, farklı projelerinin yanı sıra albüm şarkılarını da yayınlamaya devam ediyor. Söz ve bestesi Tan Taşçı’ya düzenlemesi Olcay Demirci’ye ait olan “Dön Geri”, aşktaki kabullenişi anlatan sözleri, 90’ların efsanevi düzenlemelerine göz kırpan soundu ile Tan Taşçı’nın unutulmaz balladları arasında yerini almaya hazırlanıyor. “Dön Geri”nin teaserı yayınlandığı andan itibaren milyonlarca kez izlendi.

Bodrum’da Kamera Karşısına Geçti.

 Sanatçı, “Dön Geri”nin video klibi için İzzet Başlak yönetmenliğinde Bodrum’da kamera karşısına geçti. Uzun zaman sonra Tan Taşçı’yı izleyeceğimiz video da sanatçı yine doğa ile iç içe bir performansa imza attı. Klibin çekimleri Bodrum-Milas yolu üzerindeki farklı göçmen kuşlara ev sahipliği yapan ve flamingoların da uğrak yeri olan alanda gerçekleşti.

Tan Taşçı, yeni şarkılarının ilk canlı performanslarını da 4-5 Mayıs 2024 Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava konserlerinde yapacak.

an Taşçı / Dön Geri / İzlemek İçin; https://www.youtube.com/watch?v=Jjxi8pR6LGc

 

 
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.