Dolar 32,2191
Euro 35,0531
Altın 2.503,03
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
19°C
Parçalı Bulutlu
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C




















”Canavar” oyuncuları final sonrası sahnede seyircileri ile #bibuluşma gerçekleştirecek

”Canavar” oyuncuları final sonrası sahnede seyircileri ile #bibuluşma gerçekleştirecek
8 Mayıs 2024 22:22
60
A+
A-

Son iki sezonun en içe dokunan öykülerinden birini anlatan “Canavar”ın 9 Mayıs Perşembe günü saat 20.30’da Fişekhane Ana Sahne’de gerçekleşecek gösteriminin ardından oyun ekibi, oyun finalini seyircileri ile sahne üstünde #bibuluşma yaparak gerçekleştirecek. “Canavar’ın birbirinden iddialı oyuncuları Tülin Özen, Gülçin Kültür Şahin, Hakan Emre Ünal ve oyunun yazarı ve yönetmeni Tunç Şahin, Bahar Çuhadar’ın moderatörlüğünde Biletinal için #bibuluşma’da için bir araya gelerek sıcak bir sohbet gerçekleştirecekler.

BASIN BÜLTENİ – 08.05.2024 “Canavar’”, yerli tiyatro üretimimizde nadir rastlanır bir meseleye cesur bir bakış niteliğinde.  Başarılı sinemacı Tunç Şahin ilk sahne işinde zoru başarıyor, aile içi sert bir yüzleşme öyküsünü incelikle seyirciyle buluşturuyor. Seneler sonra görüşen üç kuzeni izlerken, yavaşça bir ailenin dehlizlerine iniyoruz adeta. Bu yarı sert yarı uçuş uçuş ilerleyen sohbet, karakterleri de onları izleyen seyirciyi de alıp bambaşka bir yere götürüyor. Oyuncuların gerçek kuzenleri aratmayan bir sahicilik hissiyle ayaklandırdığı hikâye; karanlık yönüne inat, iyi hissettirerek ve umutla uğurluyor seyirciyi.

“Canavar”, bir imza günü için küçük bir Anadolu şehrine gelmiş olan roman yazarı Kemal Sönmez’in, yıllardır görüşmediği kuzenleri Aslı ve Derya’yı ziyaret etmesiyle başlar. Kız kardeşler bu habersiz ziyarete hazırlıksız yakalanır. İki kız kardeş, Kemal’in de önerisiyle tarifini unuttukları ve yıllardır yemedikleri aile yemekleri kapamayı yapmaya karar verir. Yapması hatırladıklarından kolay, yemesi ise tahmin ettiklerinden zor olan yemek hazırlanırken, Kemal’in ziyaretinin altındaki gerçek sebep ortaya çıkar.

“Canavar” oyunu bittikten sonra,  oyun ekibi #bibuluşma için sahnede yeniden bir araya gelecek. Oyunun finali, salondaki kahkaha dozunu artıracak #bisoru setiyle gerçekleştirilecek.

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.