Dolar 32,4466
Euro 34,7486
Altın 2.427,78
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















BAŞKAN GENÇ MAZBATASINI ALDI

BAŞKAN GENÇ MAZBATASINI ALDI
5 Nisan 2024 14:58
194
A+
A-

BAŞKAN GENÇ MAZBATASINI ALDI

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Av. Ahmet Metin Genç’e mazbatası İl Seçim Kurulu Başkanı Ferruh Akyüz tarafından takdim edildi

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Trabzon seçmeninin teveccühü ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Av. Ahmet Metin Genç, mazbatasını aldı. Trabzon Adliyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törende Başkan Genç’e mazbatası İl Seçim Kurulu Başkanı Ferruh Akyüz tarafından verildi. Törene, Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, Adalet Komisyon Başkanı Mustafa Yıldız, İl Seçim Kurulu Başkanı Ferruh Akyüz, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, ilçe belediye başkanları, parti yöneticileri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

GÜVENE LAYIK OLACAĞIZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, mazbata teslim töreninde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerine olan güvenine layık olmaya çalışacaklarını söyledi. Seçim sürecinde parti teşkilatlarının gece gündüz demeden büyük gayret sarf ettiğinin altını çizen Başkan Genç, “Bakanlarımıza, yol arkadaşlarımıza, süreçte verdikleri emeklerinden dolayı tüm basın mensuplarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

HUZURLU BİR SEÇİM SÜRECİ YAŞANDI
Başkan Genç konuşmasında, “Trabzon’un bir evladı olarak, bu şehirde yerel yöneticilik yapan bir kişi olarak seçimlerin şehrimizde huzur ve sükûnet içerisinde icra edilmesinden dolayı başta şehrimiz valisi ve bütün emek verenleri, bu işin hukukunu yöneten değerli il ve ilçe seçim kurullarımızı yürekten tebrik ediyorum. Onların sayesinde Türkiye genelinde olduğu gibi şehrimizde de halkımızın iradesi sandığa yansımış ve o irade tüm gerçekliğiyle birlikte tescillenmiştir. Bu vesileyle bütün emek veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra seçimlere katılan, aday olan ve bu yarışı medeni bir düzeyde şehrimizde yürüten bütün siyasi partilerimize de onların kıymetli adaylarına da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SORUMLULUĞUMUN FARKINDAYIM
Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini şu anda resmi olarak devraldığını belirten Başkan Genç, “Bu iradeyi bize tevdi eden kıymetli halkımıza, Trabzonlulara yürekten teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Güçlü bir irade tarafıma tevdi edildi. Bu irade önümüzdeki 5 yıllık dönem zarfında önemli bir sorumluluğu sırtımıza yükledi. Allah nasip ederse daha önce de Ortahisar Belediye başkanı olarak vazife ifa ettiğimiz bu güzel şehrimize bundan sonraki 5 yıllık zaman zarfında Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hizmet edeceğim. Daha çok çalışacağız, daha çok gayret edeceğiz. Bu güzel şehrimizi daha çok yaşanılır kılabilmek adına bir emeği ortaya koyacağız. Bu çalışmayı tabi ki teşkilatlarımızla beraber yapacağız” diye konuştu.

HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Ahmet Metin Genç konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Bu vesileyle seçim sürecinde başta kıymetli il başkanım olmak üzere onun nezdinde bu süreci beraber göğüslediğim değerli arkadaşlarımıza, Cumhur İttifakı’mıza çok teşekkür ediyorum. Büyük bir emek ortaya konuldu ve onun neticesi 31 Mart seçimleri itibariyle sandığa yansıdı. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Halkımızın iradesiyle birlikte şehrimizde Büyükşehir Belediyemizin yanı sıra yine 18 ilçe belediyemizde seçilen değerli ilçe belediye başkanlarına, değerli belediye meclis üyelerimize, 716 mahallede seçimi icra edilen değerli muhtarlarımıza da hayırlı olsun dileklerimizi işletiyorum. Yerel seçimler tüm ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.