Dolar 32,2031
Euro 35,0731
Altın 2.526,94
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 20°C




















Kargı Belediye Başkanı Dereli, görevine başladı

Kargı Belediye Başkanı Dereli, görevine başladı
4 Nisan 2024 10:05
63
A+
A-

ÇORUM (AA) – CHP'den Kargı Belediye Başkanlığına seçilen Hamit Dereli, görevine başladı.

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, CHP İl Başkanı Dinçer Solmaz, CHP Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci ile birlikte Kargı İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alan Dereli, partilileriyle birlikte Kargı Belediyesi'ne yürüdü.

Burada belediye personelince çiçekle karşılanan Dereli, belediye personeli ile selamlaşarak makama geçti.

Makamda Kargı Belediye Başkanvekili Nevzat Kuzu'dan görevi devralan Dereli, görevine başladı.

Dereli, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisine destek olanlara teşekkür etti.

Çalışmalara yarından itibaren başlayacağını ve ilçedeki değişimin herkes tarafından fark edileceğini belirten Dereli, "31 Mart 2024 seçimleri sonuçlandı. Bundan sonra çalışma zamanı. Bundan sonra az konuşup çok çalışacağız. Her şey güzel olacak. Yarından itibaren çalışmaya başlayacağız. Bayramdan sonra asıl çalışmalarımız başlayacak. Hepiniz Kargı’'daki değişimi fark edeceksiniz." dedi.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.