Dolar 32,4227
Euro 34,6753
Altın 2.395,08
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Çar 16°C
Per 15°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Boluspor-Gençlerbirliği maçının ardından

Boluspor-Gençlerbirliği maçının ardından
2 Nisan 2024 21:00
48
A+
A-

BOLU (AA) – Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilen Boluspor'da teknik direktör Yalçın Koşukavak, kalan maçları kazanmak istediklerini, tekrar play-off yarışına dahil olmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Koşukavak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oynadıkları karşılaşmanın play-off içinde olmak isteyen her iki takım için de önemli olduğunu kaydetti.

Kendilerinin play-off içinde kalmak, Gençlerbirliği'nin de play-off yarışına girmek için sahaya çıktığını anlatan Koşukavak, "İlk yarı itibarıyla iki takım da çok baskın oyun oynamadı. Rakip orta sahayı kalabalık tutup biraz daha kontratak geçiş hücumu oynama düşüncesiyle pozisyondaydı, duruşları oydu. Bize çok oynamaya müsaade ettiler. Aslında topu getirdik rakip kaleye kadar, skoru yapamadık. Tabii sonra ikinci yarı işler değişti. Rakip yarı alanda oynarken bir geçiş hücumundan gol yedik. Arkadan da bir taç atışından top kaybıyla gol yedik. Kolay kaybettik. Bu kadar kolay kaybetmememiz gerekiyordu." diye konuştu.

Koşukavak, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ancak bu mağlubiyeti telafi etmenin yollarını arayacaklarını vurgulayarak, "Kalan maçlarda oyuncularımla beraber kazanmak, tekrar yarışa (play-off) dahil olmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Şu anda play-off barajının altına düştük. Elimizden gelen gayreti göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

– Gençlerbirliği cephesi

Aldıkları galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu ise Boluspor'un A Milli Takım'a uzanan kariyerinde değerinin paha biçilemez olduğunu dile getirdi.

Duran top organizasyonlarına önem veren Boluspor'un çok gol atma becerisine sahip olduğuna işaret eden Kaloğlu, "Ben de birkaç tane değişik oyuncuyu değişik mevkilerde düşündüm. Bunda da başarılı olduk açıkçası. Oyunun içinde planını değiştiren bir rakibe karşı biz de hazırlıklıydık. Bir B planımız, C planımız da vardı. Burada gelip Boluspor gibi güçlü bir takımı yenmek kolay değildi. Bunu başardık." değerlendirmesinde bulundu.

Takım olarak iyi bir ivme yakaladıklarına değinen Kaloğlu, "Haftalardır iyi oynuyoruz, kazanıyoruz, iyi havamız var. Süper Lig'i de sonuna kadar zorlayacağız. Boluspor Kulübüne de Süper Lig yolunda başarılar dilerim. Biz de gelişerek, maç kazanarak devam edeceğiz Süper Lig yolunda." diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.