Dolar 32,6073
Euro 34,7559
Altın 2.515,60
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C




















Nwakaeme’nin aklı hala Trabzonspor’da!

Nwakaeme’nin aklı hala Trabzonspor’da!
4 Aralık 2022 16:49
299
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelen Anthony Nwakaeme’nin burada Beşiktaşlı yöneticilerle görüştüğü ortaya çıkmıştı. Nijeryalı sol kanadın, ara transfer döneminde siyah-beyazlı takıma imza atacağı dillendirilirken, farklı bir iddia ortaya atıldı. Nwakaeme’nin yakınındaki isimlerin iddiasına göre, 33 yaşındaki deneyimli yıldız, Trabzonspor’a dönmek ve futbola bu çok sevdiği şehirde koymak istiyor.

ANTHONY Nwakaeme ile ilgili haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Sezon başında Suudi Arabistan ekibi Al-Fayha’ya transfer olan Anthony Nwakaeme, burada istediği ortamı bulamayınca yeniden Türkiye’ye dönmek kararı aldı. Nijeryalı sol kanat geçtiğimiz günlerde İstanbul’a geldi ve menajeri ile birlikte Beşiktaşlı yöneticilerle bir görüşme gerçekleştirdi.

Nwakaeme’nin ocak ayında Beşiktaş’a imza atacağı haberlerinin ayyuka çıktığı şu günlerde, 33 yaşındaki deneyimli yıldızın çok yakınında bulunan bir isim farklı bir iddiada bulundu.

Bordo-mavili camiayı yakın olan bu isim, “Nwakaeme için Beşiktaş çok istekli. Şenol Güneş onu N’Koudou’nun yerine düşünüyor. Ancak Nwakaeme’nin aklı hala Trabzonspor’da. Eğer oradan bir ışık alsa Beşiktaş’la olan görüşmeleri askıya alır ve yeniden Trabzon’a gelir. Her sohbetimizde Trabzon’a olan sevgisini ve taraftarlarla olan bağını anlatıyor”ifadelerini kullandı.

4 yıllık Trabzonspor macerasında toplam 145 maça çıkan Anthony Nwakaeme, 47 gol, 40 asistlik istatistik yakaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.