Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Quick Sigorta, Nörodejeneratif Hastalıklar Sempozyumu'na sponsor oldu

Quick Sigorta, Nörodejeneratif Hastalıklar Sempozyumu'na sponsor oldu
28 Mart 2024 14:25
43
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Quick Sigorta, Nörodejeneratif Hastalıklar Derneği'nin düzenlediği üçüncü Nörodejeneratif Hastalıklar Sempozyumu'na sponsorluk sağlayarak, bilimsel gelişmelere ve bilgi paylaşımına katkıda bulundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Quick Sigorta'nın sponsorluğunu üstlendiği sempozyum, Quick Tower'da gerçekleşti.

Ana tema olarak nöroinflamasyonun ele alındığı etkinlik, dünyada ve Türkiye'de önde gelen nörodejeneratif hastalıklar araştırmacılarını bir araya getirdi.

Katılımcılar, nöroloji, psikiyatri, radyoloji, fizyoloji, farmakoloji, psikoloji alanlarında uzmanlaşmış genç araştırmacılar ve klinisyenler ile sinirbilim master ve doktora öğrencilerinden oluştu.

Sempozyumun amacı, temel bilimsel gelişmeleri aktarmanın yanı sıra bu gelişmelerin klinik uygulamalara olan etkilerini tartışmak oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Prof. Dr. Yasemin Gürsoy Özdemir, bir diğer amaçlarını da eğitimlerinin farklı aşamalarında olan birçok uzman ve öğrenciyi bir araya getirerek bilgi ve tecrübe paylaşımı ile eğitimlerine destek olmak şeklinde açıkladı.

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar ise Quick Sigorta'nın, sağlık alanında ihtiyaca özel ürünlere odaklanmanın yanı sıra önemli araştırmalara destek verme konusunda da hassasiyet gösterdiğini vurguladı. Nörodejeneratif Hastalıklar Derneği'nin faaliyetlerinin de bu kapsamda Quick Sigorta'nın radarına girdiğini ifade eden Yaşar, "Biz de hem ev sahipliği hem de sponsorluk anlamında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bilimin ışığında bir gelecek için üstümüze düşen tüm vazifelere de hazırız." değerlendirmesinde bulundu.​​​​​​

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.