Dolar 32,2702
Euro 34,7669
Altın 2.411,30
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 20°C




















Toyota 3. Kez “Eyebrand Ödülü”nün sahibi oldu

– Toyota, sesli simülasyon teknolojisi ile web sayfasını görme engelliler için erişilebilir hale getirdi

Toyota 3. Kez “Eyebrand Ödülü”nün sahibi oldu
26 Nisan 2024 16:10
38
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Toyota, Blindlook tarafından düzenlenen EyeBrand Ceremony Beyond Darkness Ödül Töreni’nde üçüncü kez Eyebrand Ödülü'nün sahibi oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Görme Engelsiz Marka (EyeBrand) sertifikasına sahip bir şirket olarak Toyota, sesli simülasyon teknolojisi ile web sayfasını görme engelliler için erişilebilir hale getirdi.

Aynı zamanda "beyaz baston" kullanımını anlatan sesli yönlendirme serisi ile görme engellilerin hayatını kolaylaştıran Beyaz Baston Projesi’ni hayata geçirdi. Böylece Toyota, 3. kez "Eyebrand Ödülü"nün sahibi oldu. Düzenlenen törende bu anlamlı ödül şirket adına Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş Pazarlama Direktörü Özge Zengil'e takdim edildi.

Toyota, 7'den 77'ye herkesin özgürce hareket ettiği bir dünya için herkesi kapsayan mobilite çözümleri üzerinde çalışmalar yapıyor.

"Mobilsen Özgürsün" mottosuyla herkes için mobilite özgürlüğü sağlamayı amaç edinen şirket, en küçüğünden en büyüğüne tüm bireylerin dünya üzerinde özgürce hareket etmelerini sağlayacak yüksek teknolojiye sahip ürünlerin toplumun hizmetine sunulmasını hedefliyor.

Toyota, Özel Olimpiyatlar Avrupa-Avrasya ile geçtiğimiz üç yıl boyunca gerçekleştirilen kapsayıcı iş birliğini 2025 sonuna kadar uzattı ve Özel Olimpiyatlar'ın, özel çocukların ve yetişkin sporcuların yaşama katılması için dünya çapında bir hareket olarak öne çıkmasına destek veriyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.