Dolar 32,4198
Euro 34,5755
Altın 2.385,17
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 17°C




















CUMHUR İTTİFAKI ARSİN’DE TOPLANIYOR

CUMHUR İTTİFAKI ARSİN’DE TOPLANIYOR
26 Mart 2024 12:48
112
A+
A-

CUMHUR İTTİFAKI ARSİN’DE TOPLANIYOR

AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı ve İnşaat Mühendisi İbrahim Küçük, Arsinli hemşehrilerini 29 Mart Cuma günü saat 11:00’da AK Parti Arsin İlçe Başkanlığı önünde gerçekleştirilecek olan mitinge davet etti.

DAHA GÜZEL BİR ARSİN İÇİN

AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı İbrahim Küçük, “Arsin’de hemşehrilerimizin 31 Mart’ta vermesi gereken çok önemli bir karar var. Bu karar Arsinimizin geleceğini ve kaderini ilgilendiriyor. Kardeşlerimizin, abilerimizin ve ablalarımızın yapması gereken şey oy vereceği adayı güzel bir şekilde tartmak. Arsinli kardeşlerimizin taleplerine kim yanıt verebilir? Hangi adayın eğitimi ve tahsili Arsin Belediyesi bünyesiyle beraber hareket ederek daha iyi hizmet verebilir? Ailesi, yaşantısı, geçmişi vb. etkenleri düşünerek kararını verecek. Biz inanıyoruz ki hemşehrilerimiz doğru kararı verecek ve Arsin’i bir kez daha AK Belediyecilik ile buluşturacaktır.” ifadelerini kullandı.

“MİTİNGİMİZE DAVETLİSİNİZ”

Cumhur ittifakı olarak Arsin’de düzenlenecek mitinge davet eden Küçük, “31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Mübarek ramazan bayramının öncesinde bir bayram daha kutlamak istiyor ve bu bayramı tüm hemşehrilerimizle paylaşmak istiyoruz. Sadece bizim için değil hepimiz için bir bayram olsun. Bayramımızın hemen öncesinde 29 Mart Cuma günü saat 11:00’da AK Parti Arsin İlçe Başkanlığımız önünde düzenlenecek olan mitingimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum.“ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.