Dolar 32,3910
Euro 34,7746
Altın 2.397,14
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI
19 Eylül 2023 16:24
228
A+
A-

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Trabzon’da çelenk sunma töreni düzenlendi.

Gaziler Günü dolayısıyla 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı’nda düzenlenen törene Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü, Trabzon Muharip Gaziler Derneği Başkanı Seyyah Sağıroğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Ahmet Tezcan, askeri ve mülki erkân, sivil toplum örgütlerinin başkanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Törende Vali Yıldırım ve Genel Sekreter Üçüncü, Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen törende saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yaptığı tören, öğrencilerin şiir okumasının ardından sona erdi.

GAZİLERLE BİR ARAYA GELDİLER
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü, törenin ardından Trabzon Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek, dernek başkanı Seyyah Sağıroğlu ve gazilerle bir araya geldiler. Gördüğü misafirperverlik için teşekkür eden ve gazilerin sorunlarını dinleyen Genel Sekreter Üçüncü, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu hepinize selamlarını iletti. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.