Dolar 32,5503
Euro 34,8831
Altın 2.447,49
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 17°C




















Havza'da minik yürekler ramazanda ihtiyaç sahiplerini sevindirdi

Havza'da minik yürekler ramazanda ihtiyaç sahiplerini sevindirdi
25 Mart 2024 12:25
35
A+
A-

SAMSUN (AA) – Havza ilçesinde değerler eğitimi kapsamında anaokulu öğrencilerine paylaşma ve yardımlaşmayı öğretmek amacıyla ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım kolisi kampanyası başlatıldı.

Havza Anaokulu'nda, "ramazan paylaşmaktır" sloganı ile başlatılan kampanyada, anaokulu öğrencilerinin velileri ve okul idaresinin katkısı ile 30 yardım kolisi hazırlandı.

Okul Müdürü Hasan Geyik, 6 şubede 122 öğrencinin okullarında eğitim gördüğünü belirterek, "Değeriler eğitimi kapsamında başlatmış olduğumuz kampanyada 30 koliye ulaştık. Okul idaremizce belirlenen ailelere bu yardımları ulaştıracağız. Çocuklarımızın ve velilerimizin hayırları gerçek yerlerine ulaşmış olacak. Paylaşma ve yardımlaşma ayı olan ramazan ayında bu duyguları öğrencilerimize en iyi şekilde öğretmenin gayreti ile başlattığımız bu kampanyamıza destek veren tüm velilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederim." dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.