Dolar 32,2769
Euro 34,7012
Altın 2.412,13
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Demokrat Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, sağlıklı bir toplum için sağlıklı bireylerin önemine dikkat çekti sağlık çalışanlarını vurgu yaptı.

Demokrat Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, sağlıklı bir toplum için sağlıklı bireylerin önemine dikkat çekti sağlık çalışanlarını vurgu yaptı.
15 Mart 2024 10:45
128
A+
A-

Trabzon’un Yomra ilçesinde 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle sağlık çalışanlarını ziyaret eden Demokrat Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, sağlıklı bir toplum için sağlıklı bireylerin önemine dikkat çekti sağlık çalışanlarını vurgu yaptı.
Sağıroğlu, yaptığı açıklamada, “Yomra’mızda sağlıklı nesiller yetiştirebilmemiz için sağlık çalışanlarımızın bizler için ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Onların ilçemizde huzur içinde yaşamaları ve en iyi şekilde görevlerini yerine getirebilmeleri için her türlü desteği vermeye hazırız.” dedi.
Sağlık çalışanlarının çalışma alanlarını rahatlatmak ve sosyal imkanlarını artırmak için gayret edeceğini belirten Sağıroğlu, şunları söyledi:
“Fiziksel olarak çalışma alanlarının daha modern ve konforlu hale getirilmesi için elimizden geleni yapacağız. Sosyal açıdan da onlara her türlü desteği vererek, aileleriyle birlikte daha mutlu bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmak istiyoruz. Sağlık çalışanları, yaşamın her anında yanımızda olan, en zor zamanlarımızda bize şifa ve umut sunan kahramanlarımızdır. Hastalıkla mücadelede en ön cephede yer alarak, gece gündüz demeden emek verirler.
Tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, bu zorlu görevlerini yerine getirirken göstermiş oldukları özveri ve fedakarlık için kendilerine şükranlarımızı sunarız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.