Dolar 32,2587
Euro 34,7780
Altın 2.407,36
BİST 10.330,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Açık
Trabzon
18°C
Açık
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 16°C




















VATANDAŞIMIZIN GÜVENİ TAM, GERİSİ MÜHİM DEĞİL

VATANDAŞIMIZIN GÜVENİ TAM, GERİSİ MÜHİM DEĞİL
13 Mart 2024 10:56
73
A+
A-

AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı İbrahim Küçük, gittiği her mahallede, çay ocaklarında, ziyaretlerinde sevgiyle ve muhabbetle karşılanıyor.

VATANDAŞIMIZIN GÜVENİ TAM,
GERİSİ MÜHİM DEĞİL

Cumhur İttifakı Adayı Küçük, “Her akşam mahalle buluşmaları yapıyoruz. Bu mahalle buluşmalarında esnafımız, abilerimiz, kardeşlerimiz ile hem hasbihal ediyor hem de Arsin’i hep beraber nasıl daha da güzelleştirebilirizi konuşuyoruz. Bir kuralımız var; bu konuşmalar sırasında kimseye söz vermiyoruz. “İlk senin işini yapacağız” diye kandıranlardan değiliz, olmayacağız inşallah. Herkese mavi boncuk dağıtırsak, her karşımıza gelene “ilk sizin işinizi halledeceğiz” dersek vatandaşın bize ne güveni kalır ne de itimadı. Biz görevlerimizin farkındayız ve süreci de biliyoruz. Bu sebeple iş bilmeyenler söz vere dursunlar biz icraatlerimizle konuşmayı daha uygun buluyoruz.” ifadelerini kullandı.

ARSİN’İN SADECE BUGÜNÜNE DEĞİL
100 YILINA ÇALIŞACAĞIZ

AK Partili Küçük, “Biz geleceği düşünerek hareket ediyoruz. Planlarımız ve projelerimiz geleceğe yönelik. Bundan 100 sene sonra yaptığımız eserleri görenler arkamızdan “Allah razı olsun” desinler istiyoruz. Belediyenin tek amacı yol yapmak değil. Biz de asli görevimiz olan yol ve su işlerini bu sebeple projelerimize yansıtmadık. Zaten yapılması gereken işlerimiz bunlar.” dedi.

ARSİN’İ GÖZDE BİR İLÇE
HALİNE GETİRECEĞİZ

El ele verip Arsin’i her alanda daha ileriye taşımayı amaçladıklarını belirten Küçük, “Bundan önceki süreçte Arsin Belediyesi’nde yükselen hizmet çıtasını daha da yukarı çıkartmak amacında olduğumuzu her platformda dile getiriyoruz. El ele verip Trabzon’da her alanda hizmet seferberliği gerçekleştirecek ve Arsin’i gözde bir ilçe haline getireceğiz.” diye konuştu.

YAPARSA AK PARTİ YAPAR
BİZ YAPARIZ

İlçe stadyumu hakkında da bir müjde veren Küçük, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızla yaptığımız istişareler sonucunda Arsin ilçe stadımızın önümüzdeki ay ihalesinin yapılacağını ve Arsin’in yeni stadına kavuşacağının müjdesini vermek isterim. İlçemize hayırlı olsun. Yıllardır yenilenmeye ve güzelleşmeye ihtiyacı olan stadımızın projeleri hazır. Bu projede emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen Kıymetli Bakanlarımıza ve Milletvekillerimize ilçem adına teşekkürü bir borç bilirim. Yaparsa AK Parti yapar biz yaparız.” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.