Dolar 32,2801
Euro 34,7730
Altın 2.398,61
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 18°C




















ULUSAL YARIŞMAYLA “61” ÖLÜMSÜZLEŞECEK

ULUSAL YARIŞMAYLA “61” ÖLÜMSÜZLEŞECEK
13 Mart 2024 10:51
130
A+
A-

ULUSAL YARIŞMAYLA
“61” ÖLÜMSÜZLEŞECEK

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi çalışmaları kapsamında hemşehrileri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Aydın, Değirmendere Mahallesi’nde de büyük teveccüh gördü. Aydın, “31 Mart seçimlerinde sandıkta tarihi fark atacağız. Hem Büyükşehir Belediyesi’ni, hem Ortahisar Belediyesi’ni, hem de diğer ilçe belediyelerimizi tekrar kazanacağız, bundan şüphemiz yok.” açıklamasında bulundu.

GEÇMİŞİMİZ TEMİNATIMIZ

31 Mart’ta sandıktan zaferle çıkıp, göreve geldiğinde her kesimi kucaklayacak istişareli bir yönetim anlayışı uygulayacağını belirten Aydın, “Ortahisar ilçemizde ortak aklı ön plana çıkartacağız. Belediyecilik bizim işimiz, geçmişte yaptığımız işler geleceğimizin teminatıdır. Sahada vatandaşlarımızdan gördüğümüz destek sorumluğumuzu daha da artırmakta. 31 Mart’ta kazanacağımız zafer ile birlikte Ortahisar’ımızda takdir görecek projeleri şehrimizle buluşturacağız.” diye konuştu.

KENTİN MERKEZİNE
YERLEŞTİRİLECEK

Aydın, “Şehirde yaşayan herkesin hayatına dokunacak projelere imza atacağız. Bunları yaparken mimari projelere özen gösteriyoruz. 61. Dakika Saat Kulesi’ni bu anlamda önemsiyoruz. Zamanın 61 dakika sürdüğü kentimizde, bu sloganı ölümsüzleştirecek ve tasarımı ulusal bir yarışmayla elde edilecek bir saat kulesi kentin merkezi noktasına yerleştirilecek. Bunun gibi birçok projemizi hayata geçirerek, ilçemizin değerini daha da parlatmayı hedefliyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.