Dolar 32,2609
Euro 34,6867
Altın 2.397,37
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 20°C
Açık
Trabzon
20°C
Açık
Per 18°C
Cum 21°C
Cts 16°C
Paz 16°C




















İbrahım Kücük DAHA GÜZEL BİR ARSİN’İ İNŞA ETMEK İÇİN…

İbrahım Kücük DAHA GÜZEL BİR ARSİN’İ İNŞA ETMEK İÇİN…
7 Mart 2024 12:59
336
A+
A-

AK Parti Arsin Belediye Başkan adayı İbrahim Küçük, 31 Mart Yerel Seçimleri için projelerini, hedeflerini ve vizyonunu açıkladı. Başkan adayı Küçük’ün toplam 23 projesinin açıklandığı Proje Tanıtım Toplantısı Nisra Park’ta geniş katılımla gerçekleşti.

Proje Tanıtım Toplantısına; TBMM Bayındırlık ve Ulaşım Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Cumhur İttifakından Belediye Başkan adayları, Cumhur İttifakının İlçe Başkanları, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

ÇOK DAHA MUTLU VE MÜREFEH OLACAĞININ HABERCİSİDİR

Proje Tanıtım Toplantısında ilk alarak AK Parti Arsin Belediye Başkan adayı İbrahim Küçük konuştu. Küçük, “AK davaya ve Cumhur İttifakımıza gönül veren sizler gibi kıymetli, değerli insanların huzurunda olmaktan çok bahtiyar olduğumu ifade etmek istiyorum.

Buradaki seçkin bu güzel topluluk, yarınların bugünden çok daha güzel, çok daha aydınlık, çok daha mutlu ve müreffeh olacağının habercisidir.

Ben bu topraklarda doğdum, büyüdüm, kök saldım. Bu ilçenin her köşesi, her sokağı bana ailemi, dostlarımı, hemşerilerimi ve en güzel anılarımı hatırlatıyor.

DAHA GÜZEL BİR ARSİN’İ İNŞA ETMEK İÇİN…

Annemin ve babamın duası ve desteğiyle eğitimimi tamamlayarak mühendis oldum. Aynı zamanda benim bu günlerime gelmemde üzerimde hakkı olan ilçemize hizmet etmek, borcumdur.

Bu sorumluluk duygusuyla ilçemizin gelişip güzelleşmesi ve kalkınması için mühendis gözüyle ve titizlikle çalışacağım.

Daha güzel bir Arsin’i inşa etmek için ekip arkadaşlarımla birlikte gece gündüz demeden çalışacağımıza hepinizin huzurunda söz veriyorum.

Sevgili hemşehrilerim, halis niyetimizden, samimiyetimizden, inancımızdan ve Arsin’e hizmet sevdamızla dolu kalbimizden kimsenin şüphesi olmasın…

Kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle, işçisiyle memuruyla, esnafıyla çiftçisiyle 7’den 70’e tüm hemşerilerimizle, daha güzel bir yarın, daha güzel bir Arsin için hep birlikte çalışacağız.

Bu kalabalık bunu gösteriyor, bu coşku, bu heyecan bunu gösteriyor.

AK Parti teşkilatımızla, Cumhur ittifakımıza gönül verenler ile, bu ilçenin yaşayanları ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yarınlara hep birlikte umutla bakmaya devam edeceğiz” dedi.

BİZLER AK PARTİ TEŞKİLATLARI OLARAK SAHADAYIZ

Küçük’ün konuşmasının ardından AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu konuştu. Mumcu, “31 Mart Mahalli seçimleri yaklaşıyor. Tabi bizler AK Parti teşkilatları olarak sahadayız. İnşallah hedefimiz 18’de 18 yapmak ve Büyükşehir’i de rekor bir oyla almak.

Bunun için çalışıyoruz, çabalıyoruz. Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Ana Kademe ile teşkilatlar olarak sahadayız. Girilmedik gönül bırakmama uğruna sahadayız ve çalışıyoruz.

Teşkilatlar olarak bizler 31 Mart akşamı, terimizin son damlasına kadar çalışacağız. Çünkü ülkemizin, Arsin’imizin kaybedecek vakti yok. Türkiye yapılan bütün hizmetlerle, eğitimde, sağlıkta, alt yapıda, savunma sanayisinde Türkiye çağ atladı.

Belediyecilik bizim işimiz. Çünkü sayın Cumhurbaşkanımız bu hizmetleri ilk olarak 94 yılında İstanbul’da sergiledi.

Girdiği bütün seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı bildik başardık. 31 Mart’ta hep birlikte sizlerin de gayretleri ile tekrar Trabzon’da tarih yazacağız. 31 Mart’ta Allah’ın izniyle muzaffer olacağız. Arsin adayımız İbrahim bey genç dinamik, bu işi bilen teknik bir insan. Arsin’imizin önümüzdeki 5 yıllık sürecinde ihtiyacı olan özellikle kentsel dönüşüm başta olmak üzere diğer konularında da kendisinin teknik bilgisini Arsin’i ötelere taşıyacağını yürekten inanıyorum. O yüzden kendisine güveniyoruz. 31 Mart’ta da sizlerin desteği ile yeni belediye başkanımız olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.