Dolar 32,4298
Euro 34,7934
Altın 2.432,78
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 16°C
Cum 19°C




















AK PARTİ’DEN ARSİN’E GÜÇLÜ ÇIKARMA

AK PARTİ’DEN ARSİN’E  GÜÇLÜ ÇIKARMA
3 Mart 2024 12:16
175
A+
A-

AK PARTİ’DEN ARSİN’E
GÜÇLÜ ÇIKARMA

Vatandaşın AK Parti’ye güçlü bir destek verdiği Arsin’de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Trabzon Milletvekili Mustafa Şen ve AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı İbrahim Küçük rüzgarı esti.

İLK KURAL
CENTİLMENCE YARIŞ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen’in Arsin ziyaretine AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı İbrahim Küçük ve AK Parti Arsin İlçe Teşkilatı eşlik etti. Şen’in ziyareti sırasında rakip siyasi partinin kopan bayrağını yerden kaldırırken verdiği “centilmenlik” mesajı takdir topladı. Şen, “Seçimler her daim bir bayram havasında geçer. Biz AK Parti ailesi olarak centilmenliği göz ardı etmeden çalışmalarımızı yapıyoruz. Herkesten de aynı duyarlı davranışı bekliyoruz” ifadelerine değindi.

GÜÇLÜ ADAY
GELİŞEN ARSİN

AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Küçük, “Hedefimiz 31 Mart’ta 18 ilçemizde güzel bir oy oranıyla ve özellikle Arsin’de rekor bir oy oranıyla seçilerek Arsin’e hep beraber güzel hizmetler yapmaktır. İnşallah Allah bizlere o günleri gösterir. Arsinli hemşehrilerimizin takdiriyle göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ailemizden aldığımız hizmet ve görev aşkını siyasetimizin içine de dahil edecek ve yapacağımız proje ve hizmetlerle taçlandıracağız. En büyük gayemiz Arsin’e güzel hizmetler bırakmak ve vakti geldiğinde iyi anılmak.” dedi.

7 MART PERŞEMBE
VİZYON PROJELER İLE

AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Küçük, vatandaşları, esnafı ve Arsin’in faydasını düşünen herkesi 7 Mart Perşembe günü projelerini açıklayacağı lansman toplantısına davet etti. Küçük, “Biz proje adamıyız. Görevimiz Arsin için hizmet, AK Belediyecilik vizyonunu vatandaşlarımıza aktarmaktır. Bu uğurda özenle düşündüğümüz ve seçtiğimiz projelerimizin tanıtımlarını 7 Mart Perşembe günü Arsin’de Nisra Park Toplantı Salonunda gerçekleştireceğiz. Projelerimize ve vizyonumuza güvenimiz tam.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.