Dolar 32,1974
Euro 34,9725
Altın 2.507,26
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 20°C
Açık
Trabzon
20°C
Açık
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 20°C




















Altınyıldız'dan erkeklere stil önerileri

Altınyıldız'dan erkeklere stil önerileri
29 Şubat 2024 14:45
74
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Altınyıldız Classics, kış aylarında da stil sahibi erkekleri şıklık ve fonksiyonellikle buluşturuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, soğuk hava koşullarına uygun olarak tasarlanan ve özel teknik donanımlarla zenginleştirilen parçalar, konforu ve pratikliği ile dikkat çekiyor.

Termo ceket, kaban ve puffer mont gibi ürünler, soğuk kış günlerinde sizi sıcak tutarken, estetik detaylarıyla da ön plana çıkarıyor. Koleksiyonda yer alan kaban ve trikolarda kullanılan tonsürton renk geçişleri, rahat bir uyum yakalamak isteyenler için ideal seçenekler sunuyor.

Müflon kumaşların kullanıldığı kabanlar sezonun öne çıkan trendlerini yansıtıyor. Koleksiyondaki dış giyim ürünleri su geçirmezlik özelliği ile sert hava koşullarına karşı dayanıklılık sağlıyor. ​​​​​​​

Açıklamada görüşlerine yer verilen Burak Özçivit, "Günlük yaşamımda içindeyken iyi hissedebileceğim kıyafetler giymeye önem veriyorum. Altınyıldız Classics'in en beğendiğim ürünleri arasında değişken havaların kurtarıcı parçası, su itici ve ısı dengeleyici özelliğe sahip fonksiyonel montlar yer alıyor. Aynı zamanda iş seyahatlerimin vazgeçilmezi travel takımlar ve içinde rahat hissettiğim 360 derece her yöne esneyen hem şık hem de rahat pantolonlar favori parçalarımı oluşturuyor." ifadelerini kullandı.

Kış koleksiyonunda, kışa uygun olarak tasarlanan yün atkı, bere ve kasketler de bulunuyor. Bununla beraber renkli triko kazaklar, flanel oduncu gömlekler ve örgü kazaklar kış stilini tamamlayan tasarımlar arasında yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.