Dolar 32,2046
Euro 35,0431
Altın 2.493,50
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















Lucescu, Türk futbolundan bahsetti…

Lucescu, Türk futbolundan bahsetti…
4 Nisan 2022 23:56
373
A+
A-

Lucescu, Bulgar basınan yaptığı açıklamada Türk futbolundan bahsetti.

Bir dönem adı Trabzonspor teknik direktörlüğü ile de anılan Rumen teknik adam Lucescu, Bulgar basınına dikkat çeken açıklamalar yaptı. 
İlk İstanbul’a gelmesi ve derbiler sorulan Lucescu, “Türkiye’de insanlar futbola aşık. Dünyanın neresinde olursam olayım, Türk erkekleri ve kadınları benimle konuşmaya geldi. Her şeyi biliyorlar. Üç İstanbul devini ve Trabzonspor’u hararetle destekliyorlar. Türk taraftarlar her zaman maçlara gider. Kariyerimde Türkler gibi başka hayranlarla taşınmadım. İnsanlar futbolu çok seviyor. Sadece erkeklerden bahsetmiyorum, bütün ailelerden bahsediyorum. Gerçekten tüm sevgilerini futbola veriyorlar” dedi.
Lucescu, 78 yaşında olmasına rağmen çalışmaya devam edip etmeyeceği sorusuna, “Çalışma tutkum olduğu sürece ringde olacağım. O kaybolduğunda, duracağım. 50 yıl önce gibi hissediyorum. Futbolu sevmeye, yetiştirmeye, futbolcu yetiştirmeye, tecrübelerimden aktarmaya devam ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.