Dolar 32,3860
Euro 34,6043
Altın 2.385,71
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Çar 15°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 17°C




















AK Parti Karabük Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç, Yenice'de ziyaretlerde bulundu

AK Parti Karabük Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç, Yenice'de ziyaretlerde bulundu
25 Şubat 2024 12:50
74
A+
A-

KARABÜK (AA) – AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Yenice ilçesinde partisinin seçim ofisi açılışını yaptı, esnafı ziyaret etti.

Yenice'de seçim ofisi açılışına katılan Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, AK Parti siyasetinin eser ve hizmet siyaseti olduğunu belirtti.

İlçenin 31 Mart'ta Belediye Başkan adayı Sertaş Karakaş'ın yanında yer alarak yeni bir destan yazacağını aktaran Şahin, "Bu seçimlerde nihayetimiz, Yenice'mizi gerçek belediyecilikle, her anında hep yanında olacak belediye başkanıyla buluşturmaktır. Allah'ın izniyle 31 Mart'ta AK Belediyecilik şahlanışının en güçlü hissedildiği yer Yenice olacaktır." ifadesini kullandı.

Keskinkılıç da Karakaş'ın seçim çalışmaları doğrultusunda Yenicelilerle bir araya geldiklerini belirterek, "Yenice kararını vermiş. Sertaş Karakaş, 31 Mart akşamından sonra Yenice'ye yenilik getirecek." açıklamasında bulundu.

Daha sonra esnafı ziyaret eden Şahin ve Keskinkılıç, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi, parti olarak yapacaklarını anlattı.

Ziyaretlerde, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt da yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.