Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 18°C




















Engelli Bireyler için Ankara ziyaretleri

Engelli Bireyler için Ankara ziyaretleri
19 Şubat 2024 05:02
70
A+
A-

Engelsiz Yaşam Vakfı başkanı Atilla Kaplakarslan, vakıf yönetim kurulu üyeleri Şeniz Ulusoy ve Arif Işık ile birlikte Ankara’ya çıkarma yaptılar. Başkentte ilk ziyaretlerini Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’na gerçekleştiren vakıf yöneticileri, ikinci ziyareti ise Engelsiz Yaşam Vakfı’na destek vererek “vakıf dostu” olan Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’ya yaptılar.

Önünde engel olan herkese yardım eli uzatarak çalışmalarını sürdüren Engelsiz Yaşam Vakfı yöneticileri başkent Ankara’ya adeta çıkartma yaptılar. Vakıf başkanı Atilla Kaplakarslan ve yönetim kurulu üyeleri Arif Işık ve Şeniz Ulusoy ile birlikte vakıf ziyaret faaliyeti yaptılar. Merkezi Ankara’da bulunan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nda federasyon as başkanı Ensar Kurt ve genel sekreter Safiye Tokdemir’i makamlarında ziyaret ederek iş insanı Levent Kankavi’nin bağışı olan özel sporcular için özel olarak dikilen elli üç adet eşofman takımını teslim ettiler. Engelsiz Yaşam Vakfı başkanı Atilla Kaplakarslan özel sporcuları her zaman destekleyeceklerini belirtti.

Tamer Karadağlı vakıf dostudur…

Ankara’daki İkinci ziyaret ise Engelsiz Yaşam Vakfı’na yaptığı desteklerden dolayı “vakıf dostu” unvanı olan ve geçtiğimiz aylarda Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atanan Tamer Karadağlı’ya yapıldı. Tamer Karadağlı’yı Devlet Tiyatroları Genel Müdürülüğü’ndeki makamında ziyaret eden Atilla Kaplakarslan ile vakıf yöneticileri kendisine plaket verdiler. Genel müdür yardımcısı Emre Başer’in de hazır bulunduğu ziyarette vakıf başkanı Atilla Kaplakarslan “Değerli sanatçımız ve genel müdürümüz Tamer Karadağlı’nın Engelsiz Yaşam Vakfı’na verdiği destekleri takdirle karşılıyoruz. Engelli Bireyler için çok duyarlı bir kişiliktir. Engelliler adına teşekkür ziyareti yapmak istedik” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.