Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Sevgililer Günü’nde öğrencilere destek oldular

Sevgililer Günü’nde öğrencilere destek oldular
12 Şubat 2024 23:41
72
A+
A-

 Sibel Turnagöl on iki yıllık eşi Mehmet Çelik’e 14 Şubat “Sevgililer Günü” hediyesi olarak tebrik kartı yollayıp öğrencilere destek verdi. Turnagöl “Bundan daha güzel ve anlamı olan bir Sevgililer Günü hediyesi daha olamaz” dedi.

  1. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı YEKÜV, 14 Şubat’ta kutlanacak “Sevgililer Günü” için anlamlı bir hediye alternatifi hazırladı. Vakfın web sitesinde yer alan “Bağışlar” kısmında yer alan “Özel Gün Kartları” bölümünde Sevgililer Günü için hazırlanan tebrik kartları kişiye özel hale getirilerek farklı ve anlamlı bir hediyeye dönüşüyor. Sevgililer Günü kartı için güvenli ödeme sistemi üzerinden yapılan bağışlarda vakfın karşılıksız burs verdiği öğrencileri için harcanıyor ve böylece eğitime katkı sağlanıyor.

Eşine Sevgililer Günü hediyesi olarak öğrencilere destek verdi…

Ünlü sanatçı Sibel Turnagöl’de YEKÜV Vakfı’nın “Sevgililer Günü”ne özel hazırladığı tebrik kartlarından eşi Mehmet Çelik adına hazırlayarak Sevgililer Günü’nü kutladı ve öğrencilere destek olanlar kervanına katıldı. Her yıl olduğu gibi bu yılda Sevgililer Günü için on iki yıldır evli olduğu eşine hediye arayışına giren Sibel Turnagöl, İstanbul’da eğitim hayatlarını sürdüren öğrencilere 14 Şubat vesilesiyle destek olabileceğini öğrenince harekete geçtiğini söyledi. Yakın çevresindeki dostlarına arkadaşlarına da bu yıl ki hediyesinin farkını ve önemini anlattığını belirten Turnagöl “Her yıl eşim için özenle hediye seçerim. Ancak bu sefer hediyeyi YEKÜV Vakfı kutlama kartı olarak vermeyi uygun gördüm. Çünkü bu hediye tebrik kartı öğrencilerin eğitimine katkı sağlayacak ve destek olacak. Bundan daha güzel ve anlamı olan bir Sevgililer Günü hediyesi daha olamaz. Herkesi bu güzel ve anlamlı hediyeyi sevgililerine vermeleri çağrısında bulunmak istiyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.