Dolar 32,2532
Euro 34,6862
Altın 2.402,63
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Açık
Trabzon
19°C
Açık
Per 18°C
Cum 21°C
Cts 16°C
Paz 16°C




















Ümit Öner Siyasete Atıldı.

Ümit Öner Siyasete Atıldı.
10 Şubat 2024 06:37
57
A+
A-

Ümit Öner Medya’nın sahibi ( Gazete Göktürk, Göktürk Dergisi ve Anne Çocuk Dergisi İmtiyaz Sahibi ) Ümit Öner aktif siyasete soyundu. Aynı zamanda GÖKİD (Göktürk Kemerburgaz İş İnsanları Derneği ) Başkanlığını da yürüten Öner, yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti’den Belediye Meclis Üyeliği için adaylığını açıkladı.

Uzun süredir Ak Parti için Eyüpsultan bölgesinde çalışmalar yapan Ümit Öner, Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti Belediye Başkan adayı ve mevcut başkan Deniz Köken ile çalışmak için aktif siyasetin içinde olmaya karar verdi. Ak Parti Eyüpsultan Belediyesi Meclis üyesi aday adayı olarak yola çıktı.


Ümit Öner ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken Bölgede ki medya kuruluşlarının ve STK’ların desteğini alan Ümit Öner “Sayın Deniz Köken başkan ile siyaset arenasında olmayı istiyorum. Kazanın Deniz Köken ve Eyüpsultan olması için, istikrarın ve Belediye hizmetlerinin devamı için böyle bir karar aldım” dedi.

Adaylık sürecinin başlamasıyla daha sıkı bir çalışma temposuna gireceklerini ve seçmeninde desteğini alarak Ak Parti Belediyeciliğinin bir  Eyüpsultan’lı olarak Belediye Meclisinde yer almak için çalışacağını söyleyen Ümit Öner “Kazanan Eyüpsultan olsun” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.