Dolar 32,3669
Euro 34,7961
Altın 2.396,89
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















Beşiktaş – Trabzonspor maçının ardından

Beşiktaş – Trabzonspor maçının ardından
4 Şubat 2024 22:25
42
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında ağırladığı Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ın teknik direktör Fernando Santos, galibiyeti hak ettiklerini belirterek, kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Portekizli teknik adam, Tüpraş Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İki takımın da iyi mücadele ettiğini belirten Santos, "Son 3 maçta en az 7-8 gol fırsatı bulduk ama atamadık. Bu müsabakada daha az şans yakalamamıza rağmen gol attık. Adil bir skordu. Takımımızı tebrik ediyorum. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Oyuncularımızı kutluyorum. Kazandığımız için çok mutluyuz ama ayaklarımız yere basmalı. Daha çok çalışarak devam etmeliyiz. Trabzonspor'un yakaladığı pozisyonlarda basit hatalar yaptık. Bunu düzeltmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor karşısında tercih ettiği oyuncular, mevkileri ve maç esnasındaki taktiksel değişiklikleri hakkındaki bir soruyu yanıtlayan Fernando Santos, "Düşündüğümüz strateji işe yaradı. Strateji olumlu işledi. Maça göre strateji belirlemeyi benimsiyorum. Oyunculara güvenim her zaman sürecek." diye konuştu.

Türk futbolu ve Süper Lig hakkında da görüşlerini aktaran Santos, "Süper Lig kaliteli bir lig. Çoğu takım iyi mücadele ediyor. Süper Lig, dünyadaki diğer insanların düşündüğünden daha kaliteli. Maçlar yüksek tempoda oynanıyor. Maçlar çok gelgitli oynanıyor. Takım boyları bazen çok uzun olabiliyor. Büyük liglerdeki oyuncuların Türkiye'de oynamaları zor. Bazı yerlerde Türkiye'deki tempo yok." şeklinde görüş belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.