Dolar 32,5987
Euro 34,8108
Altın 2.496,49
BİST 9.464,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 25°C




















Abdullah Avcı ”Uzun süre burada hizmet verdi”

Abdullah Avcı ”Uzun süre burada hizmet verdi”
22 Mayıs 2022 15:33
411
A+
A-

Trabzonspor ligin 38. Haftasında Başakşehir ile karşı karşıya geliyor.

Bordo Mavili takım ligin kapanış maçında hata yapmak istemiyor.

Karşılaşma öncesi Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.Abdullah Avcı yaptığı açıklamada “Güzel duygular, mesleki kariyerimin önemli bölümünü geçirdim. 2 kaliteli takım oyun hafızası olan 2 kaliteli takımın müsabakası olacak. Karşılığını alırız, Anadolu Efes harika bir iş daha çıkardı. Ergin hocayı ve ekibini tebrik ediyorum. Bu akşam da Vakıfbank bir final oynuyor. Ülkemizin adına bir sonraya daha iyi hazırlanmayı sağlayacaktır. Mutluluklar hüzünler kısa sürüyor. Saygı ve sevginin olduğu artarak devam ettiği bir dönem olsun.

Güzel bir aile destek oldu, Edin burada uzun seneler hizmet verdi. Hatay’da yaşadık, Altay’da yaşadık. Saygı böyle bir şey doğru izler bırakmak lazım. Başakşehir’e teşekkür ediyorum. “ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.