Dolar 32,4010
Euro 34,7961
Altın 2.435,13
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 19°C




















SİMDER üyeleri Samsun'daki şehirleşme vizyonu hakkına bir araya geldi

SİMDER üyeleri Samsun'daki şehirleşme vizyonu hakkına bir araya geldi
28 Ocak 2024 19:00
61
A+
A-

SAMSUN (AA) – Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği (SİMDER) kent vizyonu için programı düzenledi.

SİMDER konferans salonunda düzenlenen programda konuşan SİMDER Başkanı Yunus Güney, şehrin sahil bandına sıkışmaktan kurtarılması ve derinlik kazanması için yeni imar alanlarına ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

Samsun'da kentleşmenin sahil boyu devam ettiğini ve iç alanlara girilemediğini bildiren Güney, "Altyapı ve yeni imar alanlarıyla Samsun’un derinlik kazanması bu şehrin önceliği olmalıdır. İç kesimlerde yeni imar alanlarına yönelik yeni çalışmalar yapılması Samsun'un geleceği açısından büyük rol oynuyor." dedi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ise şehrin gelişimine işin uzmanlarıyla ve halkın istekleriyle uyum içinde hareket ederek katkı sağlayacağını belirtti.

Doğan, sağlık turizmi, yeni OSB alanları ve şehir yapılanması gibi kritik alanlarda işbirliği ve ortak akılın önemini vurguladı.

Programda, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, dernek üyeleri ve partililer katıldı.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.