Dolar 32,2224
Euro 34,7300
Altın 2.382,18
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 21°C




















Bayburt Belediyesine altın madalya beratı verildi

Bayburt Belediyesine altın madalya beratı verildi
25 Ocak 2024 14:05
75
A+
A-

BAYBURT (AA) – Bayburt Belediyesine Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına verdiği desteklerden dolayı altın madalya ve beratı tevcih edildi.

Valilik makamında düzenlenen törende, altın madalya ve beratı Vali Mustafa Eldivan tarafından Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'ye takdim edildi.

Burada konuşan Pekmezci, mazisi şan ve şerefle dolu Türk Silahlı Kuvvetlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Bunun için Bayburt'ta kurumlar ve vatandaşlar olarak her zaman Mehmetçik'in yanında olduklarını vurgulayan Pekmezci, şöyle konuştu:

"Kahraman Mehmetçiklerimiz bizlerin birer can parçası. Onların ayağına taş değse bizlerin yüreği kanar. Bunun içindir ki kurumlar ve vatandaşlar olarak onlara desteğimizi hiçbir zaman esirgememeliyiz. Biz de Bayburt Belediyesi olarak amacı ve gayesi kahraman ordumuzun savaş gücünün artırılması olan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfımıza destekte bulunmuştuk. Vakıf yönetimi de bizleri unutmayarak her zaman belediyemizin en güzel köşesinde onurla ve gururla bulunduracağımız altın madalya ve beratını Sayın Valimiz aracılığıyla tarafımıza tevdi ettiler. Çok mutlu olduk. Bizler her zaman Mehmetçiğimizin duacısıyız. Rabbimiz kahraman ordumuzu her daim muzaffer eylesin."

Vali Eldivan ise bu duyarlılığından dolayı Pekmezci'ye teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.