Dolar 32,3030
Euro 34,7091
Altın 2.410,92
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Genç: ”Trabzon’a hizmet etmeye devam edeceğim”

Genç: ”Trabzon’a hizmet etmeye devam edeceğim”
19 Ocak 2024 19:38
318
A+
A-

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç açıklamalarda bulundu.

AK Parti tarafından dün Ankara’da düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’na katılan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasıyla resmen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmuştu.

Gece saatlerinde Trabzon’a gelen Ahmet Metin Genç, Ak Parti İl Başkanlığı’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısında öncelikle İl Başkanı Sezgin Mumcu söz aldı. Mumcu açıklamasında şu ifadeleri kullandı;MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE TRABZON’DAN START VERİYORUZ

Ak Parti Trabzon il başkanı Sezgün Mumcu ;

Bu mübarek günde cuma gününde Trabzon’da seçim için start veriyoruz.Öncelikle 5 yıl boyunca Trabzon’a hizmet eden Murat Zorluoğlu başkanımıza teşekkür ediyorum. Hizmetleriyle Trabzon’a damga vurmuş başkanımıza Allah razı olsun diyorum. Tüm Trabzon halkı ve teşkilatımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, 10 yıldır Ortahisar ve şehre önemli hizmetleri olan Ahmet Metin Genç başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olmuştur. Heyecanlıyız ve kararlıyız. 31 Mart yerel seçimlerinde inşallah Trabzon’da 18 ilçede de başarılı olacağız.Hep birlikte tüm teşkilatlar olarak amasız ve fakatsız olarak, hiçbir fitneye ceval vermeden adayımızın arkasındayız. Büyük bir tarih yazacağız Trabzon’da, bundan eminim. Ak belediyecilik ile Trabzon tanıştı ve çok büyük mesafeler kat etti. Trabzon’da ve 18 ilçede kalıcı eserler yapmaya, hizmet ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini vermeye devam edeceğiz.

Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç;

Ben işin temelinde bulundum.Partimizin en alt teşkilatlarından başlayarak bugünlere geldim.Yerel yönetimlerde farklı görevler aldım. Bunun mutluluğu ve gururu ile karşınızdayım. Hiçbir zaman ifade ettiğimiz görevler vesilesiyle halkımıza mahcup olmadık.Trabzon’da 2. dönemini tamamladığımız Ortahisar Belediyesi’nde 10 yıl vazife ifa ettik. Yeni bir yerel seçimin arefesindeyiz. Yoğun istişare süreçleri sonrası genel merkez ve Cumhurbaşkanımız takdirleriyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak karşınızda bulunuyorum. Çok kıymetli Büyükşehir Belediye başkanımın sözleri ile devam etmek istiyorum ”Bütün gücümüzle bu vazifeyi size emanet edeceğim 31 Mart’a kadar hep beraber bütün gücümüzle en büyük başarıyı sağlamak için çalışacağım” dedi.

AMACIMIZ HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK

Başkan Ahmet Metin Genç eski belediye başkanı Niyazi Sürmen’i anarak ”Siyaset uzun bir yol. Bu bir bayrak değişimidir. Ortahisar’da yaptığımız vazifeyi, bu kadim şehre Ak teşkilatımız ile birlikte hizmet edeceğiz. Bu şehirde doğmuş ve sokaklarının havasını teneffüs etmiş bir kardeşiniz olarak, bu şehre hizmet etmenin mutluluğu ve gururu ile yola devam edeceğiz.Niyazi Sürmen abimizi rahmetle anıyoruz. Partimizin kuruluşunda görev aldı. Onunla aynı heyette görev aldık. O tecrübelerle birlikte yetişerek gelen ve hala öğrenmeye devam eden bir kardeşinizim. Hayatını kaybetmiş şuan aklıma gelmeyen bütün dava arkadaşlarımızı rahmetle anıyorum.” dedi

BEN ‘YAPARIM’ DEMEM KARNEMİ ÇIKAR AÇIKLARIM

Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç;

Biz bugüne kadar başkanlık adaylığımızda yapacaklarımızı yazılı bir şekilde açıklar, sürecin sonunda da neleri yaptık neleri yapamadık açık gönülülükle ortaya koymuş biriyim.Şehrimiz; tarihin, sanatın ve kültürün öne çıktığı bir şehir ancak aynı zamanda eğitim ve spor şehri. Aynı zamanda son yıllarda bir turizm şehri. Bunları kalıcı hale getirmek adına kültür-sanat ve tarih alanında yaptıklarımızı devam ettireceğiz. Bunu önemsiyoruz. Kadim ve merkezi bir şehiriz. Bütün özellikleri göz önüne alarak hizmet edeceğiz.
Murat Zorluoğlu Başkanımız ile başlayan projeleri tamamlayacağız. Gülcemal, Sanayi sitelerindeki esnaflarımızın dönüşümü ve yeni sanayi sitesine nakli, Çömlekçi’nin ikinci etabı olmak üzere devam eden bütün projeleri tamamlayacağız. Raylı sistemi başta olmak üzere Trabzon’a verilen sözlerin yerine getirilmesi adına gayret edeceğiz.

ŞAMPİYON BİR SONUÇLA YOLA DEVAM

Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç Trabzonlu vatandaşlardan destek isterken, Cumhurbaşkanına verdiği sözüde ifade ederek;

Siyaset biraz güç almak işidir. O nedenle Trabzonlu hemşehrilerimden büyük bir güç istiyorum. Hedef koyduk, ilk 3’e gireceğimize dair. Bunu Cumhurbaşkanımız ile de paylaştık. Bunun inancı ve gayretinde olacağız.Geçen sene, Trabzonspor şampiyon olacak demiştim ve şampiyon olduk. Ondan sonraki seçimde de Ak Parti şampiyon olacak dedik. Cumhurbaşkanımız ile yeniden şampiyon olduk. Bu kez de 18 ilçede ve Trabzon’da Cumhur İttifakımız ile birlikte şampiyon olacağız.Şampiyon bir sonuçla ‘Durmak yok yola devam’ diyeceğiz Daha Sonra Beledıye Calışanlarının  Tebrığinı Kabul Ettı Yıllardır birlikte çalıştığımız, Trabzon için gece gündüz koşturduğumuz kıymetli mesai arkadaşlarıma değerli sürprizleri için teşekkür ediyorum. Bizler bugüne kadar çok şeyi başardık. Birlikte tüm zorlukları aştık. Şimdi yeni bir hikâye yazmanın vakti. Hepinize her şey için teşekkür ediyorum. Birlikte yol yürümek unutulmaz ve harikaydı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.