Dolar 32,2595
Euro 34,9256
Altın 2.438,70
BİST 10.223,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















ÜNLÜ MANKEN ZELİHA ÇAL SON TREND OTOLOG DOLGU İLE DOĞAL GÜZELLEŞENLERDEN

ÜNLÜ MANKEN ZELİHA ÇAL SON TREND OTOLOG DOLGU İLE DOĞAL GÜZELLEŞENLERDEN
18 Ocak 2024 07:19
83
A+
A-

Ünlü manken/oyuncu Zeliha Çal’ da doğal uygulamalarla güzelleşen modellerden .Dr Cihan Bolat’ın uyguladığı  otolog dolgu ile muhteşem bir değişime tanık olduğunu söyleyen güzel manken,başarılı doktor Cihan Bolat’tan işlemin en ince detaylarını alarak  güzelleşti.

Doktor Cihan Bolat uygulanan işlemle ilgili şunları söyledi: Otolog dolgu kendi kanımızdan gelen bir mucize. Yaklaşık 20 ml kan kişiye özel dolgu formuna dönüştürüp hem hacim etkisi hem de iyileşme etkisi görülür.İşlem kanın hazırlanıp uygulama bitimine kadar yaklaşık 1 saat sürer. Yani öğle arasında yemek molasında yapılabilir .Hacim etkisini hemen görürken esas beklediğimiz iyileşme etkisi 1. Ay itibariyle başlar ve 3. Ayda en belirgin haline gelir. Doktorun uygun gördüğü ve beklenen etkiye göre değişmekle birlikte genellikle 3 ay arayla 2 seans. Sonrasında yılda bir tek seans olarak yapılır ve cilt kalitesini arttırırken, lekeleri azaltır.Yara ve akne izlerini de düzeltir.

Ünlü model s Zeliha Çal, ‘en son trend otolog dolguyu herkese tavsiye ediyorum. İşlerim gereği her günüm dolu ve yoğun.Bu işlemle ertesi gün çekim ya da defileye  rahatlıkla gidebilirim’dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.