Dolar 32,2124
Euro 35,0656
Altın 2.526,27
BİST 10.755,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 20°C




















Pınar Eliçe’ye Anlamlı Ödül

Pınar Eliçe’ye Anlamlı Ödül
9 Mayıs 2024 21:33
74
A+
A-

Ece Sükan’ın sunumuyla Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşen Klass Ödülleri Oscar havasında geçti. Gecede assolist Pınar Eliçe, En İyi Türk Sanat Müziği Sanatçısı kategorisinde ödüle layık görüldü. Pınar Eliçe’nin ödülünü AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram takdim etti. Eliçe, “Böyle güzel bir gecede bu ödüle layık görülmek benim için büyük onur” diye konuştu.

Çıtı Pıtı İle İddialı Geliyor

Pınar Eliçe, sözü ve müziği Soner Olgun’a ait “Çıtı Pıtı”  isimli tekli çalışmasını ilk kez ödül gecesinde seslendirdi.  İzleyicilerden tam not alan sanatçıya sahnede 5 erkek dansçı eşlik etti. Soner Olgun gibi usta bir isimle çalışmanın kendisi için büyük onur olduğunu söyleyen Eliçe, “Soner Olgun gibi usta bir ismin kaleminden çıkan şarkıyı yorumlamak benim için büyük bir onur. Bu şarkım tırnaklarıyla kazıya kazıya hayatına yön veren çıtı pıtı ama aslan yürekli kadınlara armağanım olsun” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.