Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 18°C




















Artvin Belediye Başkanı Elçin, CHP'nin kentte ön seçim yapmamasını eleştirdi:

Artvin Belediye Başkanı Elçin, CHP'nin kentte ön seçim yapmamasını eleştirdi:
14 Ocak 2024 19:35
86
A+
A-

ARTVİN (AA) – Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi öncesi CHP'nin Artvin'de aday belirlemek için ön seçim yapmamasını eleştirdi.

Elçin, kentteki bir otelin düğün salonunda vatandaşlarla bir araya geldi.

Katılımcılara CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in adaylık için ön seçime ilişkin konuşmalarının yer aldığı görüntüyü izleten Elçin, Artvin'de neden ön seçim yapılmadığını sordu.

Mensubu olduğu siyasi partinin, söyledikleri ile yaptıkları arasındaki tutarsızlıklar nedeniyle Artvin'i bir kaosa sürüklediğini savunan Elçin, şunları söyledi:

"Aday adayları olarak ön seçim istedik. Merkez ilçe yönetim kurulu karar alarak ön seçim istedi, il yönetim kurulu Artvin merkezde ön seçim yapılması için karar aldı, bu kararlar genel merkeze iletildi. Ardanuç, Şavşat ve Kemalpaşa'da ön seçim kararı alındı ve yapıldı. Artvin merkezde neden yapılmadı? Bunun sebebini, her nedense il ve ilçe yönetimleri de benim gibi bilmemekteler."

Toplantıya katılanlara hitap eden Elçin, "Ben sizlerin destekleriyle 7/24 bıkmadan, usanmadan, yılmadan çalışarak onurumla şerefimle çok iyi belediyecilik yaptığıma inanıyorum. Yani sizler beni mahcup etmediniz, ben de sizleri mahcup etmedim." dedi.

Katılımcıların görüşlerinin alındığı toplantı sonunda, "İYİ Parti'den aday ol", "Bağımsız aday ol", "Aday olma" gibi seçeneklerin bulunduğu kağıtlar dağıtıldı.

Katılımcılar, diledikleri şıkkı işaretledikleri kağıtları salonda kurulan sandıklara attı.

Öte yandan CHP'nin Artvin'de belediye başkan adayının Bilgehan Erdem olduğu belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.