Dolar 32,4127
Euro 34,7800
Altın 2.400,61
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















Kapıya kadar iftar yemeği

Kapıya kadar    iftar yemeği
13 Nisan 2022 03:45
297
A+
A-

Maçka Belediyesi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayında ihtiyaçlı aileler ve yalnız yaşayan vatandaşların evlerine kadar giderek iftar yemeği ikramında bulunuyor.

Ramazan ayında yaptığı başarılı projeler ile adından söz ettiren Maçka Belediyesi Başkanı Koray Koçhan, vatandaşların takdirini topluyor. Trabzon’un Maçka ilçesinde pandemi süreci ile başlayan proje gelenek haline dönüştü. Maçka Belediyesi bu yıl 620 kişinin evine sıcak yemek ulaştırıyor.  

HER GÜN YEMEKMaçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle başlattığımız evde sıcak yemek uygulaması vatandaşlarımız tarafından takdir görmüştü. Bizlerde bu uygulamaya devam etme kararı aldık. Ekiplerimize her gün belirlenen evlere ramazan boyunca sıcak yemek götürüyor” dedi.GÜNLÜK 620 

Haftada 3 çeşit yemek ikram ettiklerini ifade eden Başkan Koçhan, “Günlük olarak 620 kişilik iftar yemeği hazırlanıyor. Oluşturduğumuz 7 araç 20 kişilik personel kapı kapı dolaşarak belirlenen evlere bu sıcak yemekleri dağıtıyorlar. Haftada 3 ayrı yemek çeşidi yapıyoruz. Hiçbir vatandaşımız iftarda yemeksiz kalmasın istiyoruz. Her zaman vatandaşımızın yanında yer aldık. Yer almaya da devam edeceğiz” dedi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.